Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 20
Koláč vo formičke so slivkami a žmolenkou

Jedinečný koláčik z Jung Basis Ruhr ako od babičky - ideálny ako rodinné balenie, ku káve, čaju, ako desiata a olovrant alebo len tak počas celého dňa ako pochúťka, ktorá poteší každého. Dozdobený odkvapkanými polenými slivkami a jemne posypaný žmolenkou.

Mamas pie slivkovo-makový

Výborná chuť a tradične dobrá kombinácia polených sliviek a kvalitnej makovej náplne v spojení s krehkým cestom z Mamas pie. Náš tip: upečte daný koláč na plechu a pri predaji ho ponúkajte na váhu - každý Váš zákazník si z neho potom kúpi toľko koľko bude chcieť.

Plundra so slivkami

Nordix croissant 15 je zmes na výrobu croissantov a pľundrových ciest. Zvyšuje stabilitu cesta pri kysnutí a toleranciu cesta pri zmrazovaní a následnom rozmrazovaní, dodáva výrobkom vláčnosť a predlžuje ich trvanlivosť. Dávkovanie: 15% na množstvo použitej múky Chutná plundra tentoraz so Slivkami z kompótu poleného a so Saftiou na zahustenie nálevu.

Koláč so slivkami

Chutné koláče so slivkami zo Slivkového kompótu poleného s využitím nálevu z kompótu so Saftiou. Slivkový kompót je v plechovke - takže nehrozí nebezpečenstvo použitia skla vo výrobe. poz. foto je ilustračné

Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pistáciová torta so zrkadlovou polevou

Výborná pistáciová torta so základom z Cesta čokoládového a náplne z Panna cotty - smotanového krému moderne obtiahnutá Paletta Miroir Choco - zrkadlovou polevou s obsahom pravej čokolády.

Pistáciová roláda

Chutná pistáciová roláda s pistáciovou pastou a malinovým extra džemom. Cesto na roládu je pripravené z chutnej bielkovo-orechovej hmoty. Poliata bielou čokoládou. Ideálna nielen na leto - výrobok je vďaka použitej pudingovej náplni a paste viac trvanlivý počas horúcich letných dní než bežné smotanové zákusky.

Medová roláda

Máte radi Medové rezy ? Tak Vás určite poteší naša medová roláda - cesto je pružné, dobre sa stáča a roláda je chutne naplnená s plnkou vhodnou práve pre horúce letné obdobie - Prestou toffee v kombinácii s našim top margarínom s mliečnou/maslovou chuťou Zela delikates.

Zamatové bezé rezy

Chutné zamatové bezé rezy potešia nielen v lete ale počas celého roka - pre milovníkov kvalitného zákusku, bielkových a orechových verzií zákuskov. Ideálne aj na svadby a pre rodinné rezy.

Chrumkavé veterníčky

Jedinečné, efektné a pritom jednoduché na prípravu. To sú chrumkavé veterníčky. Ideálne ku káve, na catering a pod. So svetlou alebo tmavou chrumkavou žmolenkou (prípadne žmolenku viete zafarbiť). S náplňou veterníčkou sa viete s chuťou pohrať - nápadu sa tu medze nekladú - napr. s krémom za studena Rap Speciál, chutné šľahačkové náplne - so stabilizátormi smotany Zeesan - ako napr. Jung S-A malina, alebo na leto s chutnými pudingovými náplňami Presta - ktoré znesú aj horúce letné obdobie.

1 2 3 4 5 6 7 ... 20