Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28
Čokoládové rezy s malinovým želé

Výborná chuť kombinácie Cesta čokoládového a maliny v podobe chutného želé, ochutenej šľahačkovej smotany s pravými kúskami mrazených (lyofilizovaných) malín pekne dozdobené s Dekorkami z našej ponuky a inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina. Ideálne nakrájané na kocky alebo ako tortové rezy. Vďaka použitiu Rosetty - sladenej rastlinnej smotany od Zeelandie budú mať Vaše výrobky v kombinácii so stabilizátorom smotany až 3-dňovú záruku.

Makovo-piškótové rezy

Trvanlivejšie makovo-piškótové rezy upečené na krehkom ceste z Mamas pie. Jemne naplnené s ovocnou marhuľovou náplňou. Ideálne aj ako rodinné rezy.

Prúžkované makové rezy

Jemný piškótovo-makový koláč s jemnými vrstvami slivkového lekváru a chutnou fondánovou makovou náplňou. Dozdobený Zela cukrárskou polevou tmavou. Ideálny aj ako rodinné rezy.

Makovo-linecké rezy

Trvanlivejšie makovo-linecké rezy z krehkej hmoty Mamas pie a liatej hmoty - Zmesi na Makovník. S krásnym vzorom mriežky na povrchu s Mamas pie. Jemne naplnené ovocnou náplňou pre ešte lepšiu chuť a krajší vzhľad. Ideálne aj ako rodinné balenie.

Citrónovo-malinová maková torta

Výborná citrónovo-malinová torta - korpusy sú pripravené z jemného makovníka zo Zeelandie. Chutne naplnené striedajúcimi sa vrstvami citrónového a malinového šľahačkového krému. Dozdobené ochuteným želé z Paletta Neutral.

Citrónovo- makové rezy s malinovým gélom

Citrónové rezy s makovníkom z našej ponuky podčiarknuté malinovou chuťou malinového gélu dozdobené so Zela bielou tukovou polevou.

Šťavnaté makovo-citrónové rezy

Šťavnaté makovo-citrónové rezy potešia všetkých, čo majú radi klasické punčové rezy. Inovovaná verzia s použitím zmesi na makovník, piškótového korpusu zo Zeelandie a naplnené s citrónovým Frutafillom. Piškóta je jemne nasiaknutá rozvarom. Povrch je dozdobený so Zeelandia fondantom. Ideálne aj ako zákusky na svadby a oslavy.

Makovo-malinové rezy s Makovníkom

Vynikajúci a na pohľad lákavý rez - to sú makovo-malinové rezy z Makovníka a malinového gélu. Efektne stočená roládka vyváži chuť maku a piškóty v reze a malinová šľahačka - smotanovo jemná dodá celému výrobku úžasnú chuť. Dozdobenie s Paletta Miroir malina a malinami.

Makovo - jablková torta s Makovníkom

Spojenie maku a jabĺk - to vždy slovenského spotrebiteľa poteší - nakoľko ide o naše slovenské obľúbené chute. Vychutnajte si túto kombináciu chutí v skvelom makovo jablkovom zákusku/torte dozdobenej s jogurtovou šľahačkou a jemne posypanou škoricou.

Makovo-višňová torta s Makovníkom

Výborná makovo-višňová torta dozdobená s tvarohovou šľahačkou a dekoratívnou lesklou polevou Paletta Miroir Choco. Vynikajúco osvieži ak ju budete podávať priamo z chladničky.

Zbojnícky bochník s Mr. Korn Onion Garlic

Mr. KORN ONION GARLIC= predtým VZ 50 cibuľovo-cesnaková zápara Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a kvasu. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím aj Jung La Baguette si ju vychutnáte ako výnimočný bochník - predsekaný na odtrhnutie - a ako prílohu napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená viete ho dotvoriť ešte posypom do pikantnejšej podoby za použitia napr. Posypky mexickej alebo sladšej podoby za použitia sezamového semienka.

Zbojnícky posúch s Mr. Korn Onion Garlic

Mr. KORN ONION GARLIC= predtým VZ 50 cibuľovo-cesnaková zápara Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a kvasu. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím aj Jung La Baguette si ju vychutnáte ako výnimočne chutný posúch, ktorý je ideálny ako príloha napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená viete ho dotvoriť ešte posypom do pikantnejšej podoby za použitia napr. Posypky mexickej alebo klasicky slanej podoby za použitia kombinácie hrubej soli a rasce alebo sezamu. Posúch môžete taktiež potrieť cesnakovou pastou rozrobenou s olejom a soľou.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28