Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 23
Slimák s vanilkovou náplňou

Butter backcreme je prípravok k výrobe jemného pečiva a luxusných koláčových výrobkov.Dodá pečivu maslovú chuť a vôňu (obsahuje vysoký podiel prepusteného masla). Dávkovanie: 20% na množstvo pridanej múky. Pudingová náplň vanilková - po novom Cream Vanilla dodá výrobkom jemnú vyváženú vanilkovú chuť.

Cereálna plundra s tvarohom a brusnicami

Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Dávkovanie: Pečivo: 1. 100 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark 2. 75 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark Ideálne aj pre plundrové viaczrnné výrobky chutne naplnené ovocnými, čokoládovými, pudingovými alebo tvarohovými náplňami z našej ponuky.

Koláč so slivkovým lekvárom a tvarohom

Chutný koláč s dvoma tradičnými plnkami - slivkovým lekvárom Premium a tvarohovou náplňou - stabilizovanou s Tvaroh - stabil neutrál.

Špaldík s tvarohom

Chutná špaldová plundra z našej varenej zápary Mr. Korn Dinkel - vydrží dlho čerstvá vďaka bohatému obsahu varených zŕn špaldy. Výborná kombinácia s náplňou - Tvaroh. n. štandard A a dozdobená žmolenkou - ideálne na raňajky, desiatu, počas dňa pre zaradenie do bežného sortimentu.

Puchierik s tvarohom

Vyskúšajte na raňajky niečo iné než len vianočku - obilný puchierik s tvarohom (slivkovým lekvárom, orechami, čočoriedkovým gélom a pod.) ku káve, čaju alebo len tak na desiatu potešia Vašich záazníkov. Puchierik Vás prekvapí svojou jedinečne jemnou striedkou a mäkkosťou a dodá Vám energiu na celé doobedie.

Puchierik s tvarohom a čučoriedkami

Vyskúšajte na raňajky niečo iné než len vianočku - obilný puchierik s tvarohom a čučoriedkovým gélom (alebo slivkovým lekvárom, orechami a pod.) ku káve, čaju alebo len tak na desiatu potešia Vašich zákazníkov. Puchierik Vás prekvapí svojou jedinečne jemnou striedkou a mäkkosťou a dodá Vám energiu na celé doobedie.

Koláč vo formičke so slivkami a žmolenkou

Jedinečný koláčik z Jung Basis Ruhr ako od babičky - ideálny ako rodinné balenie, ku káve, čaju, ako desiata a olovrant alebo len tak počas celého dňa ako pochúťka, ktorá poteší každého. Dozdobený odkvapkanými polenými slivkami a jemne posypaný žmolenkou.

Mamas pie slivkovo-makový

Výborná chuť a tradične dobrá kombinácia polených sliviek a kvalitnej makovej náplne v spojení s krehkým cestom z Mamas pie. Náš tip: upečte daný koláč na plechu a pri predaji ho ponúkajte na váhu - každý Váš zákazník si z neho potom kúpi toľko koľko bude chcieť.

Plundra so slivkami

Nordix croissant 15 je zmes na výrobu croissantov a pľundrových ciest. Zvyšuje stabilitu cesta pri kysnutí a toleranciu cesta pri zmrazovaní a následnom rozmrazovaní, dodáva výrobkom vláčnosť a predlžuje ich trvanlivosť. Dávkovanie: 15% na množstvo použitej múky Chutná plundra tentoraz so Slivkami z kompótu poleného a so Saftiou na zahustenie nálevu.

Koláč so slivkami

Chutné koláče so slivkami zo Slivkového kompótu poleného s využitím nálevu z kompótu so Saftiou. Slivkový kompót je v plechovke - takže nehrozí nebezpečenstvo použitia skla vo výrobe. poz. foto je ilustračné

Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

1 2 3 4 5 6 7 ... 23