Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Sort on:
1 2 3 4 5 6 7 ... 49
Špice s Bolero Instant

Špic ako má byť - komplet zo surovín Zeelandia - Bufler piškótka, Bolero ako základ krému na špice, Topmix ako chutná polotekutá náplň špicov a kvalitná Zela cukrárska poleva tmavá dodá tomuto výrobku správnu chuť a vzhľad.

Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne

Kokosová náplň z nášho sortimentu je veľmi chutná a obľúbená u zákazníkov. Využijete ju na veľa aplikácií, či už do zákuskov alebo pečenia pekárskych výrobkov, ako náplň do ciest a pod. Ideálna v kombinácii s našou Kakaovou náplňou a ovocnými náplňami Darinka, Frutafill, Fruitful, ovocné gély a Corra čokoládová v drezírovacom vrecku a pod.

Odpaľovaná hmota Jello Total - základná receptúra

Jello Total je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty a pečených výrobkov z odpaľovaného cesta bez použitia vajec. Korpusy sa navyše podobajú tradične vyrobeným, s dobre vykreslenou štruktúrou, majú pekný objem. Použitie: pre cukrárne (na pečenie odpaľovaných výrobkov ako venčeky, banániky, veterníky a pod.). USPs (unique selling points or proposition) = jedinečné vlastnosti výrobku: -jednoduchá a kratšia príprava oproti klasickej varenej hmoty,príprava s teplou/horúcou vodou, -hmotu netreba variť a pridáva sa horúca 50-60°C voda: nižšie riziko popálenia zamestnancov, zníži sa spotreba energie pri výrobe, uľahčenie práce zamestnancom, zmes je po malej chvíli pripravená k drezírovaniu a pečeniu, -štandardná kvalita upečených výrobkov a hmoty pri dodržaní receptúry, -príprava bez použitia čerstvých vajec – bezproblémové spracovanie bez biologického odpadu – škrupín z vajec, po upečení sa dajú neplnené korpusy zamraziť a použiť neskôr – príprava vopred, -pri pečení veľký objem, pekná farba a tvar konečných výrobkov, v konečnom výsledku redukcia nákladov na výrobu, veľmi prijateľná cena zmesi v porovnaní s klasickou receptúrou. Trvanlivosť upečených neplnených korpusov: pri skladovaní v chlade do 5 – 6 °C, 5 – 7 dní.

Bolero Instant

Bolero Instant je suchá zmes na prípravu tukovej kakaovej náplne pre výrobu špicov a cukrárskych krémov. Stačí ju zmiešať so studenou vodou a následne vyšľahať so zmäknutých maslom alebo margarínom.

Video Barbeque Silkgrain Onion Garlic

Barbeque sezóna je v plnom prúde. Posedenia v kruhu rodiny a priateľov pri grilovaných špecialitách patria k tým najpríjemnejším okamihom leta. Je faktom, že žiadne ugrilované mäso či zelenina nechutia tak dobre ako s čerstvým a chutným chlebom alebo celozrnným pečivom. Otvorte grilovaciu sezónu s nami. V Zeelandii dbáme na prvotriednu kvalitu surovín, a preto je naše pečivo zdravšie vďaka bohatému obsahu semienok a varenej zápary a je výborné na oživenie chuti. Ak chcete zo svojej grilovačky spraviť skutočný zážitok, odporúčame vám siahnuť po našom výrobku Silkgrain Onion Garlic. Okrem tohto produktu sú skvelými variantmi aj Silkgrain/Mr. Korn Natura, Silkgrain Pumpkin Carrot ale aj Silkgrain Spelt (špalda). Ktorý z výrobkov by ste si zvolili k vašim obľúbených grilovacím špecialitám?

Špaldový chlieb ideálny na grilovačku

Chutný a jedinečný špaldový chlieb s mäkkými zrnami špaldy z kvasovej zápary Silkgrain Spelt ideálny pre gril párty. Hlavné zložky: tekutý špaldový kvas bez éčok špaldové zrná 45 % soľ 1,0 % Odporúčané dávkovanie: 50 - 100 % na množstvo múky

Mango torta

Či už máte počas leta narodeniny, meniny alebo skvelú oslavu pre rodinu a priateľov, na každom slávnostnom stole určite na peknom podnose vynikne Mangovo-kokosová torta. Krásna na reze – s vrstvou mangovo- citrónového želé, s jemným smotanovo-kokosovým krémom. Nádherne moderne dozdobená jemnou vrstvou velvet spreja z kakaového masla a posypaná čerstvým mangom, čokoládovými srdiečkami alebo napr. snehovými pusinkami.

Mango torta

Či už máte počas leta narodeniny, meniny alebo skvelú oslavu pre rodinu a priateľov, na každom slávnostnom stole určite na peknom podnose vynikne Mangovo-kokosová torta. Krásna na reze – s vrstvou mangovo- citrónového želé, s jemným smotanovo-kokosovým krémom. Nádherne moderne dozdobená jemnou vrstvou velvet spreja z kakaového masla a posypaná čerstvým mangom, čokoládovými srdiečkami alebo napr. snehovými pusinkami.

Citrónové Mille - feuille

Že ste zástancom klasických krémešov, habošov a máte radi sladké ale zároveň by ste ocenili aj svieže náplne v zákusku? Citrónový Mille-Feille Vám splní všetky tieto sny. Korpus je v skutku krehký, zaujímavo a moderne naplnený s citrónovým krémom s Fruitful Citrónový krém a s jemnou šľahačkovo-krémovou náplňou. To že v dozdobení je sila už určite viete a preto nezabudnite tento skvelý zákusok sviežo dozdobiť. Zákazníci sa určite potešia novej verzii zákusku.

Čokoládovo-višňový crock

Čo nesmie chýbať v žiadnej cukrárni je určite venček alebo veterník. Ale doba sa pohla ďalej a dnes už z odpaľovanej hmoty vykúzlite naozaj moderné kreácie. Stačí málo. Vďaka malej finte s instantnou kávou a tzv. Crock úpravou na povrchu odpaľovanej hmoty získate jedinečný moderný cukrársky výrobok. Stačí naplniť kvalitnou parížskou smotanou Ken Trufa a dozdobiť Fruitful Višňa a nik neodolá.

Čokoládovo-višňový crock

Čo nesmie chýbať v žiadnej cukrárni je určite venček alebo veterník. Ale doba sa pohla ďalej a dnes už z odpaľovanej hmoty vykúzlite naozaj moderné kreácie. Stačí málo. Vďaka malej finte s instantnou kávou a tzv. Crock úpravou na povrchu odpaľovanej hmoty získate jedinečný moderný cukrársky výrobok. Stačí naplniť kvalitnou parížskou smotanou Ken Trufa a dozdobiť Fruitful Višňa a nik neodolá.

Dunajské vlny

Tento zákusok je určite klasikou nielen počas letného obdobia. Nesmie chýbať na žiadnej záhradnej párty, grilovačke ako klasický šťavnatý zákusok. Plnosť šťavnatých višní zaručí Frutiful Višňa a cesto ako od babičky získate použitím Jung Basis Rühr. Proste neodolateľné a navyše skvele dozdobené so smotanou a velvet sprejom posunie túto klasiku na vyššiu úroveň.

1 2 3 4 5 6 7 ... 49