Novinky

Novinky

v tejto kapitole nájdete nové výrobky a akcie

Triediť
1 2 3
Paletta Miroir Malina - inovácia

Vychutnajte si čaro inovácie Paletta Miroir Malina. Zeelandia aj v roku 2020 pokračuje v zlepšovaní sortimentu pre pekárov a cukrárov, pričom inováciou - vylepšením kvality Paletta Miroir Malina dúfame, že prispejeme ku krajším a chutnejším výrobkom na trhu.

Baguettini s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, bagety - zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo/baguettini s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen.

Koreň veka s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Koreňová bageta je klasicky obľúbený tvar a chuť bagety tentoraz v ražnej podobe zo zmesi Jung Roggenkrüstchen s prídavkom olivového oleja.

Ražné pečivo s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen.

Pečivo BARKER

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Barker je chutnou variantou ražného pečiva z danej zmesi Jung Roggenkrüstchen s prídavkom šunky a restovanej cibuľe.

Pivné rožky s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Pivné rožky z ražnej zmesi Jung Roggenkrüstchen Vás oslovia svojou zaujímavou chuťou podčiarknutou chuťou restovanej cibule a syra.

NON-E zmesi a suroviny (bezÉčkové) - Prehľad pre pekárov a cukrárov

Pozrite si náš prehľad NON-E (bezÉčkových) zmesí a surovín pre pekárov a cukrárov. KLIKNITE na niektorú zo stránok a otvorí sa Vám pdf súbor.

KOBRA ZJEDLA ZEBRU

Oživte svoj sortiment a vyskúšajte aj iný tvar okrem klasického chleba. Stačí použiť tú istú receptúru a upiecť tak zdravý a chutný výrobok v tvare dlhej KOBRY alebo menšiu špicatú bagetu.Chlieb ZEBRA získal na Danubius Gastro 2019 ocenenie Vynikajúci chlieb bez hraníc pre rok 2019.

Adventný koláč  - svetlý s Jung Basis Ruhr

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.

Adventný koláč  - kakaový s Jung Basis Ruhr

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.

Adventný koláč maslový s Butter Backcreme

Adventný koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou, pričom v kombinácii s Hrozienkami vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Adventný koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar adventného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme. Teraz Vám k danej receptúre ponúkame na 1 balenie Butter backcreme a pri odobraní aj Hrozienok 600 ks papierových pások na Adventný maslový koláč.

1 2 3