Novinky

Novinky

v tejto kapitole nájdete nové výrobky a akcie

Triediť
1 2 3 4 5
Jogogold pečivo

JOGOGOLD Zmes pre výrobu pečiva s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia.

Jogogold Labužnícky chlieb

Chutný korenistý chlieb s dobrým objemom zo zmesi JOGOGOLD.

Slimáky so špenátovou náplňou s brokolicou

Aj z pečivovej zmesi si viete ľahko pripraviť chutné slané snacky napr. v podobe slimáčika plneného slanou náplňou. Jemne korenená chuť zmesi Jogogold v spojení s jedinečnou a "zdravou" variantou slanej náplne Špenátová náplň s brokolicou Vašich zákazníkov určite osloví. Slimáky sú veľmi pekné na vzhľad po upečení a jemne dozdobené sezamom.

Slimáky s pizza náplňou

Aj z pečivovej zmesi si viete ľahko pripraviť chutné slané snacky napr. v podobe slimáčika plneného slanou náplňou. Jemne korenená chuť zmesi Jogogold v spojení s jedinečnou variantou slanej náplne Mexico Vašich zákazníkov určite osloví. Slimáky sú veľmi pekné na vzhľad po upečení a jemne dozdobené sezamom.

TURBAN so špenátovou náplňou s brokolicou

Jemne korenené cesto Jogogold v spojení so slanou a veľmi chutnou Špenátovou náplňou s brokolicou. Do náplne bol pridaný Eidam. Pečené v papierových alebo aluminium formičkách. Pekný celkový vzhľad výrobku ako aj zaujímavý vzhľad na reze. Pre ešte krajší vzhľad je povrch potretý vaječnou melanžou a posypaný spotrebiteľmi obľúbeným sezamom.

TURBAN s pizza náplňou

Jemne korenené cesto Jogogold v spojení so slanou náplňou Bolognese, s kvalitným paradajkovým základom a Eidamom ako náplň. Pečené v papierových alebo aluminium formičkách. Pekný celkový vzhľad výrobku ako aj zaujímavý vzhľad na reze. Pre ešte krajší vzhľad je povrch potretý vaječnou melanžou a posypaný zákazníkmi obľúbeným sezamom.

Paletta Miroir Malina - inovácia

Vychutnajte si čaro inovácie Paletta Miroir Malina. Zeelandia aj v roku 2020 pokračuje v zlepšovaní sortimentu pre pekárov a cukrárov, pričom inováciou - vylepšením kvality Paletta Miroir Malina dúfame, že prispejeme ku krajším a chutnejším výrobkom na trhu.

Baguettini s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, bagety - zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo/baguettini s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen.

Koreň veka s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Koreňová bageta je klasicky obľúbený tvar a chuť bagety tentoraz v ražnej podobe zo zmesi Jung Roggenkrüstchen s prídavkom olivového oleja.

Ražné pečivo s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen.

Pečivo BARKER

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Barker je chutnou variantou ražného pečiva z danej zmesi Jung Roggenkrüstchen s prídavkom šunky a restovanej cibuľe.

1 2 3 4 5