
Receptúry
v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov
Makovo-piškótové rezy
Trvanlivejšie makovo-piškótové rezy upečené na krehkom ceste z Mamas pie. Jemne naplnené s ovocnou marhuľovou náplňou. Ideálne aj ako rodinné rezy.
Prúžkované makové rezy
Jemný piškótovo-makový koláč s jemnými vrstvami slivkového lekváru a chutnou fondánovou makovou náplňou. Dozdobený Zela cukrárskou polevou tmavou. Ideálny aj ako rodinné rezy.
Makovo-linecké rezy
Trvanlivejšie makovo-linecké rezy z krehkej hmoty Mamas pie a liatej hmoty - Zmesi na Makovník. S krásnym vzorom mriežky na povrchu s Mamas pie. Jemne naplnené ovocnou náplňou pre ešte lepšiu chuť a krajší vzhľad. Ideálne aj ako rodinné balenie.
Citrónovo-malinová maková torta
Výborná citrónovo-malinová torta - korpusy sú pripravené z jemného makovníka zo Zeelandie. Chutne naplnené striedajúcimi sa vrstvami citrónového a malinového šľahačkového krému. Dozdobené ochuteným želé z Paletta Neutral.
Citrónovo- makové rezy s malinovým gélom
Citrónové rezy s makovníkom z našej ponuky podčiarknuté malinovou chuťou malinového gélu dozdobené so Zela bielou tukovou polevou.
Šťavnaté makovo-citrónové rezy
Šťavnaté makovo-citrónové rezy potešia všetkých, čo majú radi klasické punčové rezy. Inovovaná verzia s použitím zmesi na makovník, piškótového korpusu zo Zeelandie a naplnené s citrónovým Frutafillom. Piškóta je jemne nasiaknutá rozvarom. Povrch je dozdobený so Zeelandia fondantom. Ideálne aj ako zákusky na svadby a oslavy.
Makovo-malinové rezy s Makovníkom
Vynikajúci a na pohľad lákavý rez - to sú makovo-malinové rezy z Makovníka a malinového gélu. Efektne stočená roládka vyváži chuť maku a piškóty v reze a malinová šľahačka - smotanovo jemná dodá celému výrobku úžasnú chuť. Dozdobenie s Paletta Miroir malina a malinami.
Makovo - jablková torta s Makovníkom
Spojenie maku a jabĺk - to vždy slovenského spotrebiteľa poteší - nakoľko ide o naše slovenské obľúbené chute. Vychutnajte si túto kombináciu chutí v skvelom makovo jablkovom zákusku/torte dozdobenej s jogurtovou šľahačkou a jemne posypanou škoricou.
Makovo-višňová torta s Makovníkom
Výborná makovo-višňová torta dozdobená s tvarohovou šľahačkou a dekoratívnou lesklou polevou Paletta Miroir Choco. Vynikajúco osvieži ak ju budete podávať priamo z chladničky.
Citrónový cheesecake
Chutný tvarohový cheesecake so základom z Cesta špaldového s orechmi (trendy chuť) a jemnou tvarohovo-citrónovou náplňou. Tenko dozdobený so želatínou a plátkom citróna.
Čokoládové marcipánové vankúšiky
Aj Vy používate Cesto Čokoládové ? Jeho využitie je ideálne nielen pre plát na zákusky, cookies alebo čoklenku. Okraje a vysušený plát určite využijete ako základ pre cheesecake alebo tieto chutné čokoládové marcipánové vankúšiky. Stačí zmiešať upečené Cesto Čokoládové s chutnou náplňou Presta Choco (alebo Cream Choco -Pudingová náplň čokotela), vyformovať do tvaru guličky - v strede s višňou. Vzhľad guličky je naozaj luxusný - čierny ako Schwarzwald verzia torty s višňou. Guličky jednoducho obalíte v rozvaľkanom pravom marcipáne Maro Marcipán 1:3 - pričom, aby ste nemali s prípravou veľa práce jednoducho po prikrytí marcipánom vykrojíte radielkom tzv. vankúšiky. Obalíte v čokoláde a chutný dezert je na svete.
Dezertné višňovo-čokoládové rezy
Lahodná kombinácia dezertného višňovo-čokoládového rezu ideálna nielen na leto. Spojenie Cesta Čokoládového s višňovou galaretkou, kvalitným Biskuitom a úžasnou kombináciou Panna Cotty s Ken Trufa - parížskou smotanou. Jemne poliate v čokoláde.