Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Pralinky - verzie 4 druhy

Rýchly a chutný dezert vďaka Barbara dekor čokoládovým dekoráciám - bielej pralinke a košíčku korunke. Naplnené chutnými Zeelandia náplňami.

Jahodový mousse Ø 7 cm á 10 ks

Jedinečný a svieži jahodový mousse, ktorý chuťou prekvapí::)

Víkendová jogurtová babka s Fruitful 20 cm/ 6 ks

Tradícia v novom šate. Cesto Jogurtové, ktoré v sebe skrýva jedinečnú ovocnú náplň Fruitful. Ich vzájomné prepojenie - jedinečná textúra cesta, sýtosť a prirodzená sladkosť ovocia dodáva koláču nový rozmer chuti. Počas letnej oslavy si na jogurtovej babke pochutná každý - deti, rodičia, starí rodičia, proste všetci, ktorí nemajú radi krémové náplne a zároveň hľadajú tradičný a svieži koláč.

Pistáciové tartaletky 8 cm/10 ks

Dokonalosť v jednom kúsku. Ak ste doteraz váhali piecť čerstvé tartaletky, táto jednoduchá receptúra Vás určite presvedčí. Mamas Pie - vždy čerstvé a správne krehké tartaletky, ktoré zákazníci určite ocenia.

Pavlovovej torta Ø 24 cm

Obľúbená Pavlovovej torta zo zmesi Bianca. A skvelý jemný, svieži krém v kombinácii s Fruitful Mango sa perfektne hodí k letnému dozdobeniu s Barbara Decor dekoráciami a čerstvým ovocím.

Mini Pavlovky Ø 12 cm

Obľúbená Pavlovovej torta zo zmesi Bianca. A skvelý jemný, svieži krém v kombinácii s Fruitful Mango sa perfektne hodí k letnému dozdobeniu s Barbara Decor dekoráciami a čerstvým ovocím.

Panna Cotta poháre lesné ovocie 12 ks

Lahodná kombinácia Aj my sme boli prekvapení, keď naša cukrárska technologička Gabika prvýkrát skombinovala naše nové Fine creams/Prestu Gold s Panna Cottou. Prekvapte aj Vy svojich zákazníkov a pridajte bodku naviac - želé z Galaretky.

Panna Cotta poháre slaný karamel 12 ks

Lahodná kombinácia Aj my sme boli prekvapení, keď naša cukrárska technologička Gabika prvýkrát skombinovala naše nové Fine creams/Prestu Gold s Panna Cottou. Prekvapte aj Vy svojich zákazníkov a pridajte bodku naviac - želé z Galaretky.

Malinový cheesecake Ø 24 cm

Jedinečnú chuť aj vzhľad zákuskov, dezertov a toriet dosiahnete vďaka našej novinke v sortimente Galaretke neutrál! Vychutnajte si skvelú kombináciu Velvet Purple Cake, smotanového cheesecake a ovocného dozdobenia v podobe kryštalickej Galaretky a ovocia.

Roláda zelený čaj 30 x 40 cm

Cesto Zelený čaj. S prídavkom zeleného čaju, pre klasické aj moderné typy zákuskov a dezertov. Má charakteristickú chuť, výraznú a efektnú farbu vďaka prídavku zeleného čaju. Neobsahuje zahusťovadlá, emulgátory ani modifikovaný škrob. Ideálna zmes pre výrobu korpusov, skvelých rolád ako samostatne, tak v kombinácii s inými trenými hmotami napr. z radu Velvet zmesí Zeelandia.

Nuvola kakaový rez 30 x 40 cm

NUVOLA - kvalita aj bez múky. Jedinečná zmes pre výrobu piškótových korpusov a plátov v našom sortimente. Perfektný objem a chuť korpusov, jedinečná elasticita rolád, ideálna pre super jemné pláty napríklad na Dobošove rezy, výborná kvalita aj v kakaovej verzii. Tajná ingrediencia „med“ v receptúre.

Doboška 30 x 40 cm - verzia BEZ MÚKY

Skvelá doboška bez múky. To dokážete práve s Nuvolou! Bez problémov z nej upečiete tenké a elastické piškótové pláty ideálne práve na dobošku. Namiesto klasického vareného krému sme použili skvelú kombináciu parížskej smotany a mliečneho margarínu Zela Delikates. Proste kvalitné suroviny patria aj do Dobošových rezov! Vaši zákazníci tak zažijú Dobošku v novom šate a explóziu chuti!