Pekárske produkty

Pekárske produkty

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 8
Akcia Tekvicové semienko

V Zeelandii si teraz viete výhodne nakúpiť Tekvicové semienko v 25 kg balení. Neváhajte a volajte na naše Call centrum: 0800 100 707 alebo 0800 101 328; objednavky@zeelandia.sk

Zbojnícky bochník s Mr. Korn Onion Garlic

Mr. KORN ONION GARLIC= predtým VZ 50 cibuľovo-cesnaková zápara Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a kvasu. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím aj Jung La Baguette si ju vychutnáte ako výnimočný bochník - predsekaný na odtrhnutie - a ako prílohu napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená viete ho dotvoriť ešte posypom do pikantnejšej podoby za použitia napr. Posypky mexickej alebo sladšej podoby za použitia sezamového semienka.

Zbojnícky posúch s Mr. Korn Onion Garlic

Mr. KORN ONION GARLIC= predtým VZ 50 cibuľovo-cesnaková zápara Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a kvasu. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím aj Jung La Baguette si ju vychutnáte ako výnimočne chutný posúch, ktorý je ideálny ako príloha napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená viete ho dotvoriť ešte posypom do pikantnejšej podoby za použitia napr. Posypky mexickej alebo klasicky slanej podoby za použitia kombinácie hrubej soli a rasce alebo sezamu. Posúch môžete taktiež potrieť cesnakovou pastou rozrobenou s olejom a soľou.

Delená bageta s Mr. Korn Onion Garlic

Chutná delená bageta s Mr. Korn Onion Garlic -cibuľovo-cesnakovou záparou, ktorú si doma napr. ku grilovačke, mäsku alebo len tak na raňajky podelí celá rodinka.

Pikantné pečivo s Mr. Korn Onion Garlic

Chutné pikantné pečivo s cibuľovo-cesnakovou záparou a jemne pikantnou náplňou Pizza kečup pikant posypané syrom.

Buchty so slivkovým lekvárom

Buchty ako od babičky - dobre prepečené a naplnené tradične vareným slivkovým lekvárom. Do receptúry sme pridali 1 % Fermento P Forte - pre ešte lepšiu jemnosť buchiet a lepšiu farbu a chuť cesta. Náš tip: buchty viete naplniť aj tvarohovou náplňou, jogurtovou plnkou, ovocnými gélmi alebo Frutafillmi.

Závin s makovou náplňou

Korent Vanilla je zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky. Fermento P Forte je sušený kvas založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez obsahu Éčiek. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Fermento P Forte je ideálny pre použitie pri výrobe chleba, pečiva, jemného pečiva, viaczrnného pečiva a mnoho ďalších aplikácií ako napr. do lineckého pečiva a pod. Dávkovanie: 1 - 2 % na množstvo pridanej múky.

Jemná vianočka s  Korentom a Fermentom

Chcete aby Vaše vianočky zostali dlho jemné a pritom chutné ? Pridajte k receptúre z Korentu Vanilla alebo Europe 1% sušeného kvasu novej generácie Fermento P Forte, ktorý jej dodá jemný farebný nádych, chuť a jemnosť a teda dlhšiu čerstvosť.

Chlieb FERMENTO

Chlieb FERMENTO je úžasnou kombináciou chleba za použitia sušeného kvasu novej generácie FERMENTO P FORTE, ktorý je založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez obsahu Éčiek. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Aby sa dosiahol pekný objem a nadýchaná štruktúra FERMENTO chleba do receptúry sme pridali Bonpano Krokant. Vychutnajte si tento jedinečný chlieb ako od babičky.

Bageta Fermento

Bageta FERMENTO - jej základom je jedinečný sušený kvas novej generácie FERMENTO P FORTE, ktorý je založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez obsahu Éčiek. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Aby sa dosiahok pekný objem a jemne pórovitá štruktúra FERMENTO bagety do receptúry sme pridali Lactorex originál.

Zea Soft

040 Zea soft Vám zaručí - dlhšiu trvanlivosť výrobkov a jemnú a nedrobivú striedku chleba a pečiva. Nemusíte meniť Vašu zaužívanú receptúru, stačí zameniť za margarín. S nižšou potrebou dávkovania Zea Soft do receptúry než klasického margarínu, masla alebo oleja. Výborná chuť výrobkov. Je použiteľný do všetkých druhov pekárskych výrobkov.

Zea Soft

040 Zea soft Vám zaručí - dlhšiu trvanlivosť výrobkov a jemnú a nedrobivú striedku chleba a pečiva. Nemusíte meniť Vašu zaužívanú receptúru, stačí zameniť za margarín. S nižšou potrebou dávkovania Zea Soft do receptúry než klasického margarínu, masla alebo oleja. Výborná chuť výrobkov. Je použiteľný do všetkých druhov pekárskych výrobkov.

1 2 3 4 5 6 7 8