Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Sort on:
1 2 3 4 5 6 7 ... 41
Kokosový cheesecake

Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.

Brusnicový cheesecake

Hľadáte inú a pritom výnimočnú chuť v cheesecaku? Tak neváhajte a siahnite po brusnicovej verzii v kombinácii s Cestom Čokoládovým. Na čokoládovom základe sa honosne nesie brusnicová ovocná vrstva, ktorá je jemne dozdobená tvarohovojogurtovou šľahačkovou náplňou. A keďže ružová je fakt trendom a nemusí ísť o ruby - vytvorili sme skvelú polevu zo Scaldis White (bieleho) v kombinácii s Brusnicami v géli.

Pomarančový cheesecake

Jedinečný svieži pomarančový Super svieži korpus z Cesta Jung Basis Rühr skvele skombinovaný s ovocnou pomarančovou vrstvou a jogurtovo-tvarohovo náplňou. Ste zvedaví a radi prinášate svojim zákazníkom nové chute a farby v podobe skvelých zákuskov? Ak ste už ochutnali Fruitful Pomaranč - tak viete, že nie je pomaranč ako pomaranč. Táto jemná náplň s 70% pomarančov a pomarančovou pulpou Vás určite dostane.

Tiramisu cheesecake

Netradičné prevedenie tiramisu zákusku v podobe cheesecaku určite osloví mnohých vašich zákazníkov a milovníkov klasickej verzie. Cheesecake pritom nie je presladený, ale chuťovo vyvážený. Bohato posypaný kakaom a luxusne dozdobený čokoládovými hoblinami určite zaujme aj ako cheesecake torta na oslavy.

Red Velvet cheesecake

Predpokladá sa, že zamatový (Red velvet) koláč vznikol v Marylande, USA, na začiatku 20. storočia. Preslávili ho najmä newyorské kaviarne a hotely, avšak obľúbený je aj v Kanade a postupne sa stal hitom po celom svete. Preto nesmie chýbať ani v podobe cheesecake. A keďže Red velvet má byť šťavnatý, jeho základom je v našej receptúre práve Jung Basis Rühr. Korpus sme zafarbili tzv. Red velvet potravinárskym farbivom. Samozrejme dá sa použiť aj kombinácia červeného farbiva a kakaového prášku.

Karamelový cheesecake

Obľúbený nepečený karamelový Kto by ho nemiloval? A hlavne ak je navyše chutne a bohato dozdobený a v kaviarni si ho vychutnáte vlastne dvojmo - ako cheesecake, tak aj ako malý dezert alebo chuťovku ku káve. Chuť sa úžasne dopĺňa s obľúbeným Cestom špaldovým s orechmi. Zároveň skvelou kombináciou karamelovej náplne s čokoládovou polevou na povrchu cheesecaku.

Čokoládový cheesecake

Skutočne čokoládovo čokoládový Asi jeden z najžiadanejších cheesecakov je práve čokoládový. Ideálny ku káve v kaviarni, pričom zanechá jemnú zamatovú čokoládovú chuť, uvoľní od stresu a zlepší hneď náladu. S pravou tmavou belgickou čokoládou z našej ponuky ako v tvarohovej náplni, tak aj v podobe polevy. Bohato dozdobený čokoládovými dekoráciami určite zmizne ako prvý z pultu.

Mrkvový cheesecake

Mrkvový cheesecake nesmie chýbať v žiadnej kolekcii najpredávanejších typov týchto skvelých zákuskov. Mrkva je chuťovo a vzhľadovo skvele skombinovaná s treným špaldovým cestom s orechmi. Prekvapí Vás jedinečná chuť jogurtovej náplne použitej v kombinácii s tvarohovou náplňou ako základ tejto verzie cheesecaku. Jemne kyslastá chuť jogurtu určite osloví ne-milovníkov tradičnej tvarohovej chuti.

Citrónový Lemon curd cheesecake

Nepečený citrónový cheesecake, krásny na reze s jedinečným Fruitful citrónovým krémom (Lemon curd). Dozdobený kvalitnou vyšľahanou rastlinnou smotanou pre netradičné prevedenie povrchu cheesecaku. Pri základe korpusu sme stavili na obľúbený špaldový korpus s orechmi a cheesecaku dodá jedinečnosť aj skvelá obruba z toho istého špaldového cesta.

Žĺtkové rezy z Bufler Komplet

Tradičné a zároveň netradičné "žĺtkové rezy" z kompletnej 100% zmesi Bufler Komplet. Výborná chuť a jemnosť korpusu.

Plnené indiánky s Crinkles

Netradične plnené indiánkyluxusne ozdobené s Crinkles a parížskou smotanou Ken Trufa.

Klasika je IN

Doba sa mení, technológie idú vpred rýchlosťou blesku a s novou dobou prichádzajú aj nové veci a nové chute. Ľudia radi cestujú a spoznávajú nielen nové krajiny, ale aj ich gastronómiu a nové trendy v cukrárskej oblasti nevynímajúc. Dobré spomienky máme vždy dobre zafixované, a to aj tie z detstva, keď sme jedli tie najlepšie zákusky a koláče napečené mamou alebo babkou alebo spolu s rodinou posedeli v cukrárni. Naše chuťové poháriky sú historicky nastavené na určité impulzy v chuti a v intenzite, ale my v Zeelandii pevne veríme, že vďaka správnym surovinám a chutiam vieme zlepšiť aj to dokonalé, čo nám za roky života ostalo v pamäti. Teraz je ten správny čas, aby ste sa spolu s nami posunuli vpred a vyskúšali novú tradíciu v chuti! Čo Vás čaká v katalógu: 14 zaujímavých klasických a pritom trendovo prepracovaných zákuskov. Pohrali sme sa s kombináciami chutí, ktoré slovenský spotrebiteľ priam miluje: čokoládové karamelové malinové makové višňové kokosové a pridali sme trendové chute: lemon curd mango tekvica slaný karamel brusnice pomaranč Veríme, že Vás tieto receptúry oslovia. Tím Zeelandia s.r.o.

1 2 3 4 5 6 7 ... 41