Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 23
Pistáciová torta so zrkadlovou polevou

Výborná pistáciová torta so základom z Cesta čokoládového a náplne z Panna cotty - smotanového krému moderne obtiahnutá Paletta Miroir Choco - zrkadlovou polevou s obsahom pravej čokolády.

Pistáciová roláda

Chutná pistáciová roláda s pistáciovou pastou a malinovým extra džemom. Cesto na roládu je pripravené z chutnej bielkovo-orechovej hmoty. Poliata bielou čokoládou. Ideálna nielen na leto - výrobok je vďaka použitej pudingovej náplni a paste viac trvanlivý počas horúcich letných dní než bežné smotanové zákusky.

Medová roláda

Máte radi Medové rezy ? Tak Vás určite poteší naša medová roláda - cesto je pružné, dobre sa stáča a roláda je chutne naplnená s plnkou vhodnou práve pre horúce letné obdobie - Prestou toffee v kombinácii s našim top margarínom s mliečnou/maslovou chuťou Zela delikates.

Zamatové bezé rezy

Chutné zamatové bezé rezy potešia nielen v lete ale počas celého roka - pre milovníkov kvalitného zákusku, bielkových a orechových verzií zákuskov. Ideálne aj na svadby a pre rodinné rezy.

Chrumkavé veterníčky

Jedinečné, efektné a pritom jednoduché na prípravu. To sú chrumkavé veterníčky. Ideálne ku káve, na catering a pod. So svetlou alebo tmavou chrumkavou žmolenkou (prípadne žmolenku viete zafarbiť). S náplňou veterníčkou sa viete s chuťou pohrať - nápadu sa tu medze nekladú - napr. s krémom za studena Rap Speciál, chutné šľahačkové náplne - so stabilizátormi smotany Zeesan - ako napr. Jung S-A malina, alebo na leto s chutnými pudingovými náplňami Presta - ktoré znesú aj horúce letné obdobie.

Silkgrain Ebony - zápara s obsahom celých sójových bôbov.

Viaczrnná zápara s celými sójovými bôbmi, slnečnicovými a ľanovými semienkami, prírodne zakyslená kvasom. Ideálna na rozšírenie a obohatenie Vášho sortimentu - presne podľa aktuálnych trendov na pekárskom trhu. Neobsahuje žiadne Éčka a je ideálna na výrobu ako chleba (pšenično -ražného, ražno-pšeničného), tak aj bagiet a pečiva ako aj plundrového pečiva. Dávkovanie: 100 % na množstvo pridanej múky. U plundrového pečiva je odporúčané dávkovanie 50 % na množstvo pridanej múky.

KREMLINE inšpirácie

Kremline nové tukové náplne v sortimente Zeelandia - ideálne pre plnenie zákuskov, tôrt, čajoviek, miňoniek, šuhájd a mnoho ďalších aplikácií. Pre viac informácií a receptúr neváhajte kontaktovať Vášho obchodného zástupcu. Prípadne si požiadajte o ich zviditeľnenie v Klientskej zóne. Váš Obchodný zástupca Vám s tým rád pomôže.

Čokoládové muffiny plnené s Corra čokoládová

Čokomuffiny - chutná verzia muffinov plnená s Corrou čokoládovou - so skutočným obsahom čokoládových kocičiek v hmote. Corra čokoládová je ideálna pre cukrárske aj pekárske použitie v mnohých aplikáciách - plundra, buchty, jemné pečivo, šišky, croissanty ako aj v pečených cukrárskych aplikáciách a zákuskoch. Je dobre termostabilná.

Sviatočná makovo-orechová torta

Výborná kombinácia Zmesi na makovník a orechovník vo verzii ako luxusne vyzerajúca torta, naplnená chutným tukovým tvarohovým krémom a klasickým slivkovým lekvárom a dozdobená čokoládou. Náš tip: pre ešte lepšiu chuť môžete makovú časť korpusov pokropiť s cukrovým rozvarom (pripraveným z 1 dcl vody, 30 g cukru a 10 g pasty Wigo compound Citrón) - rozvaz urobí tortu ešte šťavnatejšou a jemne kyslou - citrónovou - čo je ideálna kombinácia so slivkovým lekvárom a tvarohom.

Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafil višňa

Čokoježe v Zeelandia prevedení - s neskutočne lahodnou chuťou a tak šťavnaté. Jedinečne pred pečením naplnené s Corrou čokoládovou a Frutafillom višňa - netradičné prevedenie, ktoré určite osloví Vašich zákazníkov. Ideálne aj pre rodinné balenia a trvanlivejšiu spotrebu.

Valentínsky malinovo-kokosový zákusok

Chutný kokosovo-malinový zákusok s čokoládovým cestom poteší nielen na Valentína. Jemne dozdobený zafarbenou Paletta Spray Neutrál.

1 2 3 4 5 6 7 ... 23