Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 24
Špaldík s tvarohom

Chutná špaldová plundra z našej varenej zápary Mr. Korn Dinkel - vydrží dlho čerstvá vďaka bohatému obsahu varených zŕn špaldy. Výborná kombinácia s náplňou - Tvaroh. n. štandard A a dozdobená žmolenkou - ideálne na raňajky, desiatu, počas dňa pre zaradenie do bežného sortimentu.

Puchierik s tvarohom

Vyskúšajte na raňajky niečo iné než len vianočku - obilný puchierik s tvarohom (slivkovým lekvárom, orechami, čočoriedkovým gélom a pod.) ku káve, čaju alebo len tak na desiatu potešia Vašich záazníkov. Puchierik Vás prekvapí svojou jedinečne jemnou striedkou a mäkkosťou a dodá Vám energiu na celé doobedie.

Puchierik s tvarohom a čučoriedkami

Vyskúšajte na raňajky niečo iné než len vianočku - obilný puchierik s tvarohom a čučoriedkovým gélom (alebo slivkovým lekvárom, orechami a pod.) ku káve, čaju alebo len tak na desiatu potešia Vašich zákazníkov. Puchierik Vás prekvapí svojou jedinečne jemnou striedkou a mäkkosťou a dodá Vám energiu na celé doobedie.

Koláč vo formičke so slivkami a žmolenkou

Jedinečný koláčik z Jung Basis Ruhr ako od babičky - ideálny ako rodinné balenie, ku káve, čaju, ako desiata a olovrant alebo len tak počas celého dňa ako pochúťka, ktorá poteší každého. Dozdobený odkvapkanými polenými slivkami a jemne posypaný žmolenkou.

Mamas pie slivkovo-makový

Výborná chuť a tradične dobrá kombinácia polených sliviek a kvalitnej makovej náplne v spojení s krehkým cestom z Mamas pie. Náš tip: upečte daný koláč na plechu a pri predaji ho ponúkajte na váhu - každý Váš zákazník si z neho potom kúpi toľko koľko bude chcieť.

Plundra so slivkami

Nordix croissant 15 je zmes na výrobu croissantov a pľundrových ciest. Zvyšuje stabilitu cesta pri kysnutí a toleranciu cesta pri zmrazovaní a následnom rozmrazovaní, dodáva výrobkom vláčnosť a predlžuje ich trvanlivosť. Dávkovanie: 15% na množstvo použitej múky Chutná plundra tentoraz so Slivkami z kompótu poleného a so Saftiou na zahustenie nálevu.

Koláč so slivkami

Chutné koláče so slivkami zo Slivkového kompótu poleného s využitím nálevu z kompótu so Saftiou. Slivkový kompót je v plechovke - takže nehrozí nebezpečenstvo použitia skla vo výrobe. poz. foto je ilustračné

Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Pistáciová torta so zrkadlovou polevou

Výborná pistáciová torta so základom z Cesta čokoládového a náplne z Panna cotty - smotanového krému moderne obtiahnutá Paletta Miroir Choco - zrkadlovou polevou s obsahom pravej čokolády.

Pistáciová roláda

Chutná pistáciová roláda s pistáciovou pastou a malinovým extra džemom. Cesto na roládu je pripravené z chutnej bielkovo-orechovej hmoty. Poliata bielou čokoládou. Ideálna nielen na leto - výrobok je vďaka použitej pudingovej náplni a paste viac trvanlivý počas horúcich letných dní než bežné smotanové zákusky.

1 2 3 4 5 6 7 ... 24