Perníkový chlebíček
Perníkový chlebíček
S týmto perníkovým chlebíčkom uchvátite každého zákazníka. Jedinečná kombinácia Cesta Korzenného (perníkového) so slivkovým lekvárom Premium a skvelou mliečno-vanilkovou náplňou vytvorí vianočnú atmosféru na každom slávnostnom stole. Chlebíček môžete dozdobiť podľa Vašej fantázie.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 500 | g | Cesto Korzenné (perníkové) |
| 225 | g | voda | |
| 125 | g | rastlinný olej | |
| Náplň 1: | 100 | g | ON Slivkový lekvár Premium s jablkami |
| Náplň 2: | 200 | g | mlieko |
| 60 | g | kryštálový cukor | |
| 30 | g | krupicová múka | |
| 2 | g | vanilková pasta | |
| 85 | g | maslo 82 % | |
| Dozdobenie: | 25 | g | Satina Dark |
| 25 | g | Satina White |
Technologický postup
Všetky suroviny na perník miešame pri pomalej rýchlosti 5 minút. Vložíme do formy na chlebík 11 x 30 cm, ktorú si vystelieme papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170 °C cca 45 minút.
Po vychladení rozkrojíme na tri časti. Na prvú nanesieme slivkový lekvár. Na druhý plát si navrstvíme uvarený krupicový krém. Vrchnú časť ozdobíme rozpustenou tmavou a bielou čokoládovou polevou a posypeme mandľovými kúskami.
Dodatočné informácie
pre 1 chlebíček á 1150 g.
