Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 23
Baranček s Bábovkovou zmesou Fantázia

Bábovková zmes Fantázia je ideálna zmes práve pre veľkonočné výrobky ako sú bábovky, barančeky, zajačiky, pečenie v srnčom chrbáte - chlebíčky so Sardimixom alebo čokoládovou dekoráciou/marcipánom a pod. Zmes sa pekne upečie vo formách, je netrúsivá, dobre sa vyberá z foriem po upečení a je chuťovo výborne vyvážená.

Bábovka Fantázia so Sardimixom

Jedinečná a šťavnatá bábovka - z našej zmesi Bábovková zmes Fantázia - nielen na Veľkú noc a Vianoce.

Jemné pečivo s Lactorex RETRO

Jemné pečivo z Lactorex RETRO je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex RETRO na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 14% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Jemné pečivo - makovky , lúpačky ....

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 12% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Fašiangovo - veľkonočná šiška s marhuľovou náplňou

Chutná šiška zo zmesi Berliner Plus - s pekným tvarom a krúžkom po fritovaní, odolná voči nadmernému príjmu tuku pri vyprážaní. Naplnená s jedinečne chuťovo vyváženou Náplňou do šišiek marhuľovou.

Vianočka s ovocím

Chutná slávnostná vianočka so Sardimixom (kandizovaným ovocím) a hrozienkami z Korent vanilla chuťovo a vzhľadom poteší každého spotrebiteľa nielen počas veľkonočných sviatkov. ideálna počas celého dňa ako sladké raňajky, desiata a olovrant.

Sviatočná vianočka s hrozienkami

Chutná sviatočná vianočka s hrozienkami (Sardimixom, sušeným ovocím, sekanými slivkami a pod.) z Backcreme - chuťovo poteší každého spotrebiteľa.

Maslový pletenec

2046 Butter backcreme dodá Vašim výrobkom nielen jemnosť striedky, čerstvosť a mäkkosť, ale aj úžasnú maslovú chuť a vôňu, ktorej neodolá žiadny spotrebiteľ. Pre jemné pečivo z kysnutého cesta. Dávkovanie: 20 % na múku.

Zemplínsky koláč

Zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky.

Veľkonočný maslový koláč

Veľkonočný maslový koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Veľkonočný maslový koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar veľkonočného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme.

Maslový mazanec so Sardimixom

Klasický a predsa výnimočný mazanec vďaka svojmu zloženiu - za použitia Butter Backcreme - s maslovou chuťou a vysokým podielom prepusteného masla v zložení a Sardimixu - šťavnatého kandizovaného ovocia. Vydrží po celú dobu Vianoc čerstvý - ak ho teda nestihnete zjesť na posedenie už pri raňajkách.

Nepečený cheesecake

Jednoduchá a chuťovo vyvážená torta - cheesecake z našich surovín Cesto špaldové s orechmi, tvarohová náplň štandard A a ďalších surovín.

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 23