Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Sort on:
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 50
Višne v čokoláde II

Chutný, efektný a pritom tak jednoduchý recept na Višne v čokoláde. Spojenie bielej a tmavej čokolády Arabesque s nesladenou Ken Lactea a so skvelou chuťou višní z Fruitful Višňa je proste neodolateľné. Nezabudnite efektne dozdobiť.

Špaldové cookies z Cesta špaldového s orechmi

Výborná kombinácia pretavená do modernej verzie - cookies z Cesta špaldového.

Karamelové mufffiny

Cesto Karamelové s príjemnou karamelovou chuťou a peknou farbou pre variabilné použitie a výrobu rôznych koláčov, zákuskov - ako napr. karamelka, cookies (pri použití margarínu/masla ), muffiniek a výborné v kombinácii s Presta toffee, MIFI karamel, Panna Cottou, a Frutafilmi/Fruitfulmi.

Cookies z Cesta Karamelového

Chutné cookies z Cesta Karamelového.

Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra

Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny a napr. základ pre skvelý cheesecake a pod.

Biskuit Instant - základná receptúra na korpus a pláty

Biskuit Instant Vám zabezpečí rýchle a bezpečné spracovanie piškótovej hmoty, optimálne vlastnosti upečeného korpusu s jemnou chuťou a vôňou, jemnou pórovitosťou korpusov. Zaručí Vám dlhšiu trvanlivosť výrobkov. Ideálne aj pre bábovky.

Muffiny s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.

Plnené cookies z Cesta špaldového s orechmi

Plnené cookies s karamelovou náplňou.

Cookies z Cesta Čokoládového

Vynikajúce chutné cookies z Cesta Čokoládového.

Cesto Čokoládové - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny

Ideálne pre mnohé receptúry - pláty, korpusy, základ na cheesecake, muffiny, cookies a pod.

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 50