Ovocný cheesecake Ø 12cm
Ovocný cheesecake Ø 12cm
Cheesecake - v klasickej a netradičnej ovocnej chuti. Premyslené ingrediencie a chute nájdete ako v základe cheesecake, tak aj v tvarohovej náplni. Či už ovocný cheesecake dozdobíte klasicky alebo netradične so Zeelandia Kiwi gélom svojich fanúšikov si na každej oslave určite nájdu oba.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 95 | g | Mamas Pie |
| 95 | g | Zeelandia pekársky margarín | |
| 20 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 95 | g | pšeničná múka T 512 | |
| Dohotovenie korpusu: | 45 | g | Zeelandia pekársky margarín |
| 15 | g | med | |
| Náplň: | 500 | g | Tvarohová náplň Štandard |
| 80 | g | cukor kryštál | |
| 500 | g | Mascarpone | |
| 100 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 20 | g | vanilková pasta | |
| 10 | g | Rap Special | |
| Dozdobenie: | 450 | g | Kiwi gél alebo v malinovej verzii čerstvé maliny |
| 40 | g | čerstvé kiwi | |
| 5 | g | rôzne čokoládové dekorácie |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou do kompaktnej hmoty. Odpečieme plát.
Po vychladnutí ho rozdrvíme a premiešame s margarínom a medom. Vyložíme spodok formy.
Suroviny na náplň šľaháme spolu do kompaktnej hmoty.
Hmotu nalejeme na korpus a pečieme spolu 30 minút pri teplote 150 °C, následne znížime teplotu na 120 °C a dopečieme ešte 30 minút.
Hotový vychladený cheesecake potrieme Kiwi gélom a dozdobíme čerstvými kúskami kiwi a čokoládovou dekoráciou.
Náš tip: v malinovej verzii dozdobíme ovocný cheesecake čerstvými malinami a vyšľahanou šľahačkou.
Dodatočné informácie
pre 6 ks á 280 g.
