Receptúry Receptúry

Mango rezy 30x40 cm

Čoko - kokos - mango. Obľúbená moderná trojkombinácia chutí v prevedení od Zeelandie. Spojenie obľúbenej kokosovej náplne, kvalitnej smotany Ken Presto a bohatej ovocnej náplne Fruitful (s obsahom 70 % manga) skvele dopĺňa šťavnatý korpus z trenej čokoládovej hmoty.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 250 g Cesto Čokoládové
125 g Tekutá vaječná melanž
125 g rastlinný olej
Náplň 1: 590 g Kokosová náplň
410 g horúca voda do kokosovej náplne
1000 g Tvarohová náplň Štandard
400 g Ken Presto
20 g želatína - plátky
Dozdobenie: 800 g Fruitful Mango
80 g čerstvé mango
10 g kokosové hoblinky

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou do spojenia hmoty. Pečieme cca 15 minút pri teplote 170 °C.

Kokosovú náplň zalejeme horúcou vodou (cca 60-70 °C), dôkladne premiešame a necháme postáť do vychladnutia.

Želatínu pripravíme podľa návodu. Kokosovú náplň vymiešame s tvarohovou náplňou, pridáme vyšľahané Ken Presto a nakoniec pripravenú želatínu. Spojíme do hmoty. Hotovú náplň natrieme na vychladený čokoládový korpus. Fruitful mango rozmixujeme a natrieme na kokosovú plnku.

Dozdobíme plátkami čerstvého manga a kokosu. Vychladíme.

Dodatočné informácie

pre 1 ks o rozmere 30x40 cm á 3 400 g.

Mango rezy 30x40 cm