![Receptúry Receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/@@images/image-1280-f490951402ad17f7b8a13839a699297b.jpeg)
![Receptúry Receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Mango rezy 30x40 cm
Mango rezy 30x40 cm
Čoko - kokos - mango. Obľúbená moderná trojkombinácia chutí v prevedení od Zeelandie. Spojenie obľúbenej kokosovej náplne, kvalitnej smotany Ken Presto a bohatej ovocnej náplne Fruitful (s obsahom 70 % manga) skvele dopĺňa šťavnatý korpus z trenej čokoládovej hmoty.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 250 | g | Cesto Čokoládové |
125 | g | Tekutá vaječná melanž | |
125 | g | rastlinný olej | |
Náplň 1: | 590 | g | Kokosová náplň |
410 | g | horúca voda do kokosovej náplne | |
1000 | g | Tvarohová náplň Štandard | |
400 | g | Ken Presto | |
20 | g | želatína - plátky | |
Dozdobenie: | 800 | g | Fruitful Mango |
80 | g | čerstvé mango | |
10 | g | kokosové hoblinky |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou do spojenia hmoty. Pečieme cca 15 minút pri teplote 170 °C.
Kokosovú náplň zalejeme horúcou vodou (cca 60-70 °C), dôkladne premiešame a necháme postáť do vychladnutia.
Želatínu pripravíme podľa návodu. Kokosovú náplň vymiešame s tvarohovou náplňou, pridáme vyšľahané Ken Presto a nakoniec pripravenú želatínu. Spojíme do hmoty. Hotovú náplň natrieme na vychladený čokoládový korpus. Fruitful mango rozmixujeme a natrieme na kokosovú plnku.
Dozdobíme plátkami čerstvého manga a kokosu. Vychladíme.
Dodatočné informácie
pre 1 ks o rozmere 30x40 cm á 3 400 g.
![Mango rezy 30x40 cm](https://www.zeelandia.sk/receptury/katalog-slavnostneokamihy-receptury/mango-rezy-30x40-cm/@@images/image-400-17722584866d3f1f082eca3bc02eb3f4.jpeg)