Receptúry Receptúry

Trufle guľôčky

Aj Vy rozmýšľate, čo použiť ako základ pre Trufle guľôčky a nemá to byť čokoláda? Vyskúšajte našu skvelú Zeelandia kombináciu z Mamas Pie a Sacherky. Samozrejme nesmie tu chýbať chutná kombinácia aj v náplni, keďže guľôčky sú určené pre maškrtné jazýčky počas rodinnej oslavy. Na povrchu sú guľôčky dozdobené pravou belgickou čokoládou Arabesque alebo kakaovým práškom Arabesque z našej ponuky.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1: 65 g Mamas Pie
65 g Zeelandia pekársky margarín
15 g Tekutá vaječná melanž
65 g pšeničná múka T 512
Hmota 2: 115 g Sacherka-zmes
55 g Tekutá vaječná melanž
20 g rastlinný olej
20 g voda
Náplň: 50 g ON Slivkový lekvár industry s jablkami
50 g maslo
50 g Arabesque Noir 58%
50 g Lieskovo-orieškový krokant
40 g Brandy Soberano
Dozdobenie: 30 g kakao cukrárske
50 g Arabesque Blanc 29%
50 g Arabesque Noir 58%

Technologický postup

Suroviny na hmotu I miešame lopatkou do spojenia hmoty, rozvaľkáme na 8 mm plát.

Pečieme pri teplote 170 °C cca 17 minút. Suroviny na hmotu II miešame lopatkou pri stredných otáčkach 5 minút a pečieme pri teplote 145 °C cca 20 minút. Vychladené korpusy rozdrvíme a vymiešame s ostatnými surovinami do spojenia hmoty (čokoládu rozpustíme, a tak pridáme do hmoty).

Vytvarujeme guľôčky, ktoré schladíme a namočíme do čokolády alebo cukrárskeho kakaového prášku.

Dodatočné informácie

Pre 24 ks á 30 g.

Trufle guľôčky