Novinky

Novinky

v tejto kapitole nájdete nové výrobky a akcie

Sort on:
1 2 3 4 5 6
Ražné pečivo s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen.

Pečivo BARKER

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Barker je chutnou variantou ražného pečiva z danej zmesi Jung Roggenkrüstchen s prídavkom šunky a restovanej cibuľe.

Pivné rožky s Jung Roggenkrüstchen

Roggenkrüstchen -náš bestseller pre ražné pečivo. Pre kysnuté ražné pečivo, zlepšená stabilita kysnutia, pre všetky typy vedenia - cesto sa veľmi dobre hodí pre strojové spracovanie, ideálne spôsoby prípravy cesta: stopkysiarne/mrazenie a spomalené kysnutie. S 50% obsahom ražnej múky. Výsledkom je ražné pečivo s nádhernou štruktúrou striedky a vynikajúcim objemom a jemnou aromatickou ražnou chuťou. Dávkovanie: 80% múka: 20 % Jung Roggenkrüstchen. Pivné rožky z ražnej zmesi Jung Roggenkrüstchen Vás oslovia svojou zaujímavou chuťou podčiarknutou chuťou restovanej cibule a syra.

Adventný koláč  - svetlý s Jung Basis Rühr

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.

Adventný koláč  - kakaový s Jung Basis Rühr

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.

Adventný koláč maslový s Butter Backcreme

Adventný koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou, pričom v kombinácii s Hrozienkami vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Adventný koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar adventného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme. Teraz Vám k danej receptúre ponúkame na 1 balenie Butter backcreme a pri odobraní aj Hrozienok 600 ks papierových pások na Adventný maslový koláč.

Adventný koláč maslový s Butter Backcreme

Adventný koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou, pričom v kombinácii s Hrozienkami vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Adventný koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar adventného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme. Teraz Vám k danej receptúre ponúkame na 1 balenie Butter backcreme a pri odobraní aj Hrozienok 600 ks papierových pások na Adventný maslový koláč.

Zbojnícky bochník so Silkgrain Onion Garlic

SILKGRAIN ONION GARLIC= Mr. Korn Onion Garlic Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a prírodného kvasu. Bez pridania prídavných látok. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím NON-E Premiumback si ju vychutnáte ako výnimočne chutný posúch, ktorý je ideálny ako príloha napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená dozdobenie je na Vás: Dekor Slniečko, Seedmix, alebo klasická slaná podoba za použitia kombinácie hrubej soli a rasce alebo sezamu. Posúch môžete taktiež potrieť cesnakovou pastou rozrobenou s olejom a soľou.

Zbojnícky posúch so Silkgrain Onion Garlic

SILKGRAIN ONION GARLIC= Mr. Korn Onion Garlic Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a prírodného kvasu. Bez pridania prídavných látok. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím NON-E Premiumback si ju vychutnáte ako výnimočne chutný posúch, ktorý je ideálny ako príloha napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená dozdobenie je na Vás: Dekor Slniečko, Seedmix, alebo klasická slaná podoba za použitia kombinácie hrubej soli a rasce alebo sezamu. Posúch môžete taktiež potrieť cesnakovou pastou rozrobenou s olejom a soľou.

Delená bageta so Silkgrain Onion Garlic

Chutná delená bageta s kvasovou záparou Silkgrain Onion Garlic -cibuľovo-cesnakovou, ktorú si doma napr. ku grilovačke, mäsku alebo len tak na raňajky podelí celá rodinka.

Zmena vo výrobkoch - Molkekorn 2.0 a Lactokorn 2.0

Vážení zákazníci, nakoľko od nás nakupujete nasledovné zmesi, týmto by sme Vás radi informovali o zmene vo výrobkoch. Daná zmena Vám už bola vopred oznámená začiatkom roka – a teraz po dopredaní zásob prejdeme na dané 2.0 verzie výrobkov. Zmena u viaczrnných zmesi: Zmeny boli vykonané v rámci optimalizácie (vylepšenia) nášho portfólia. Prechod na nové, inovované verzie, je plánovaný po 1.7. 2019 ( resp. po dopredaní starých zásob). Nové verzie výrobkov budú označené na obale etiketou Molkekorn 2.0 a Lactokorn 2.0.

Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

1 2 3 4 5 6