Novinky
Jogogold Labužnícky chlieb

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
62 % Pšeničná múka T 650
10 % ražná múka T 930
28 % JOGOGOLD
1 % Zela Sauer Liquid
2,8 % čerstvé droždie
0,5 % soľ
68 % voda cca

Technologický postup

    Doba miesenia: 5 minút pomaly a 4 minúty rýchlo.

    Teplota cesta je 28 – 29 °C. Zrenie cesta 25 - 30 minút.

    Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť.

    Cestové kusy následne tvarujeme do veky, ukladáme do ošatiek, dáme nakysnúť a pečieme.

    Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

    Pečenie:

    I. 240 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

    II. 220 °C, bez pary, otvorený odťah, 15 minút,

    III. 200 °C, bez pary, otvorený odťah, 18 minút.

    Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

Navážka na 1 ks á 600 g. Váha po upečení 500 g.

Jogogold Labužnícky chlieb