Novinky
Furmanská bageta Silkgrain pumpkin carrot + Fiesta Maiz

Dvojitá sila spojenia zdravej zápary Silkgrain pumpkin carrot (tekvica-mrkva) a kvalitnej kukuričnej zmesi s pufovanou kukuricou a semienkami Fiesta Maiz. Bageta má peknú farbu a vzhľad striedky s bohatým množstvom semienok, tekvice a mrkvy.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
70 % Pšeničná múka T 512
30 % Fiesta Maiz
30 % SILKGRAIN pumpkin carrot
1,5 % Lactorex originál
3 % Bravčová masť škvarená
4 % čerstvé droždie
1 % soľ
48 % voda cca

Technologický postup

    Doba miesenia: 5 minút pomaly a 4 minúty rýchlo.

    Teplota cesta je 28 – 29 °C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.

    Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť.

    Tvarujeme do tvaru bagety, ukladáme na vlnité plechy a pred pečením 2 až 3x narežeme.

    Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

    Pečenie:

    I. 250 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

    II. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 14 minút,

    III. 220 °C, bez pary, otvorený odťah, 2 minúty.

    Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

Navážka na 1 ks je 215 g.

Váha po upečení á 180 g.

Furmanská bageta