Novinky
Jogogold pečivo

JOGOGOLD Zmes pre výrobu pečiva s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
50 % Pšeničná múka T 512
50 % JOGOGOLD
4 % čerstvé droždie
3 % Bravčová masť škvarená
0,5 % Kryštálový cukor
50 % voda cca

Technologický postup

    Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.

    Teplota cesta je 27 - 29°C. Zrenie cesta 05 - 10 minút.

    Cesto po zamiesení

    Kysnutie: 45 - 55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

    Pečenie:

    I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

    II. 220 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,

    III. 210 °C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.

    Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

Navážka na 1 ks á 66 g. Váha po upečení 55 g.

Jogogold pečivo