

Receptúry
v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov
V-GO! ovocná torta s čokoládou
Aj torty a zákusky vhodné pre vegánov a vegetariánov môžu skvele chutiť. Presvedčí Vás o tom naša receptúra na ovocnú tortu s čokoládou Arabesque. Spája sa v nej kombinácia V-GO! cukrárskej zmesi na nerozoznanie od klasickej verzie a náplň zo skvelej ovocnej náplne. Vychutnajte si Frutafill lesné ovocie v spojení s V-GO! Rosette nesladenou na šľahanie. Rosette ideálne doplní a nechá vyniknúť chuť ovocia. V-GO! Rosette je ideálna aj pre prípravu ganáže s čokoládou Arabesque Noir 58%.
Mini jahodové muffiny s levanduľou
Aj Vaši zákazníci túžia po aspoň trochu zdravších a menej sladkých zákuskoch na svadbu? V poslednej dobe sa čoraz viac do výberu svadobných koláčikov dostávajú bezlepkové, bezlaktózové a suroviny s menším obsahom cukru. V základe NATIVA Spelt&Oat je nižší obsah cukru a zároveň zaujímavý obsah špaldovej a ovsenej múky. Napriek tomu zákusky a muffiny z tejto zmesi budú chutné a jemné. Stačí vyskúšať naše nové receptúry.
Cheesecake trubičky (čučoriedkové)
Jednoduché na prípravu a zároveň veľmi moderné. Spojenie klasickej lístkovej trubičky a modernej cheesecake náplne nadchne každého hosťa. Trubička tak získa úplne inú chuť, nie je tak sladká, je výborne ochutená a svieža s vysokokvalitnou náplňou Fruitful Čučoriedka.
Cheesecake tortičky pomaranč+ananás
Kúsok blaha, ktorý ľahko chytíte do ruky a ešte ľahšie zjete počas svadobnej noci pri candy bare. Svieže cheesecake tortičky - s tvarohovou náplňou sú výborne zladené s ovocným povrchom - novinkou v našej ponuke Frutafill Ananás+Pomaranč.
Parížske srdiečka
Krehké, sladké a krémové srdiečka, ktoré sa rozplývajú na jazyku a potešia nielen novomanželov. Ideálne ako na candy bar, tak aj do krabičiek s výslužkou.
V-GO! Linecké srdiečka
V-GO! linecké srdiečka zo zmesi V-GO! Vegan Cake. Chutne naplnené marhuľovou náplňou z radu NATIVA, ktorá je bez obsahu pridaného cukru a bez pridaných sladidiel. Vďaka tomu linecké srdiečka vynikajú excelentnou chuťou marhúľ bez presladeného pozadia.
Brownies kocky
Výborné bezlepkové brownies zo zmesi Zero Problem Delicake. V receptúre sme použili pravú belgickú čokoládu Arabesque. Povrch je jemne dozdobený so zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.
Pistáciové kocky
Prekvapivo jemné a bez tukovej náplne. Lahodne smotanové vďaka náplni z Panna Cotta -smotanového vanilkového krému v kombinácii so smotanou na šľahanie a ochucujúcou pistáciovou pastou. Chutne doplnené o čokoládovú chuť vďaka zrkadlovej poleve.
Mini škoricové laskonky
Jednoducho neodolateľné. Ako svojou veľkosťou, tak aj krásnym dozdobením. Škoricové mini laskonky sa Vám lahodne rozplynú v ústach a zanechajú vo Vás príjemnú jemnú chuť škorice a sladkej krehkej pusinky. Pozor nebezpečenstvo závislosti na mini laskonkách - pripravte ich naozaj veľa, žiaden hosť totiž neostane len pri ochutnaní jedného kúska.
Mini nanuky s mangom
Stále obľúbené nanuky v mini podobe potešia nielen deti počas svadobnej hostiny. Každý si rád vychutná skvelý bezlepkový korpus z našej zmesi Zero Problem Nuvola v kombinácii s kvalitnou smotanou a chutným exotickým mangom. Chutná čokoládová poleva na povrchu nanukov jemne dozdobená so srdiečkami, perličkami nastolí na každom candy bare slávnostný dojem.
Cake Pops s kiwi
Cake Pops sa určite zjedia v candy bare medzi prvými. Vyskúšajte našu receptúru. Chutné cesto vo vnútri - z bezlepkovej zmesi pre výrobu piškótovej hmoty chutne doplnené o chuť kiwi a kvalitnú smotanu. Na povrchu nesmie chýbať pekná čokoládová poleva. Ideálne Cake Pops dozdobíte mašličkou alebo použite pekné farebné paličky.
Gaštanové mini veterníčky
Veterníčky v mini verzii potešia každého pozvaného na svadbe. Všetci ich radi ochutnajú a ešte im ostane miesto pre ďalšie mini verzie chutných sladkých výtvorov v candy bare. V tejto receptúre ich nájdete v netradičnej gaštanovej verzii v spojení s chutným vanilkovým šľahačkovým krémom.