Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Plnené cookies z Cesta špaldového s orechmi

Plnené cookies s karamelovou náplňou.

Cookies z Cesta Čokoládového

Vynikajúce chutné cookies z Cesta Čokoládového.

Cesto Čokoládové - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny

Ideálne pre mnohé receptúry - pláty, korpusy, základ na cheesecake, muffiny, cookies a pod.

Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr

Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).

Základná receptúra na piškótovú tortu a pláty

Zmes na prípravu piškótovej hmoty svetlá. Moderný spôsob prípravy piškótovej hmoty, efektívnejšia práca s hmotou, ktorá je stabilná a umožňuje prípravu väčšieho objemu hmoty naraz. Stačí pridať celé vajcia a vodu a našľahať. Dlhá trvanlivosť hotových korpusov.

Špice s Bolero Instant

Špic ako má byť - komplet zo surovín Zeelandia - Bufler piškótka, Bolero ako základ krému na špice, Topmix ako chutná polotekutá náplň špicov a kvalitná Zela cukrárska poleva tmavá dodá tomuto výrobku správnu chuť a vzhľad.

Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne

Kokosová náplň z nášho sortimentu je veľmi chutná a obľúbená u zákazníkov. Využijete ju na veľa aplikácií, či už do zákuskov alebo pečenia pekárskych výrobkov, ako náplň do ciest a pod. Ideálna v kombinácii s našou Kakaovou náplňou a ovocnými náplňami Darinka, Frutafill, Fruitful, ovocné gély a Corra čokoládová v drezírovacom vrecku a pod.

Odpaľovaná hmota Jello Total - základná receptúra

Jello Total je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty a pečených výrobkov z odpaľovaného cesta bez použitia vajec. Korpusy sa navyše podobajú tradične vyrobeným, s dobre vykreslenou štruktúrou, majú pekný objem. Použitie: pre cukrárne (na pečenie odpaľovaných výrobkov ako venčeky, banániky, veterníky a pod.). USPs (unique selling points or proposition) = jedinečné vlastnosti výrobku: -jednoduchá a kratšia príprava oproti klasickej varenej hmoty,príprava s teplou/horúcou vodou, -hmotu netreba variť a pridáva sa horúca 50-60°C voda: nižšie riziko popálenia zamestnancov, zníži sa spotreba energie pri výrobe, uľahčenie práce zamestnancom, zmes je po malej chvíli pripravená k drezírovaniu a pečeniu, -štandardná kvalita upečených výrobkov a hmoty pri dodržaní receptúry, -príprava bez použitia čerstvých vajec – bezproblémové spracovanie bez biologického odpadu – škrupín z vajec, po upečení sa dajú neplnené korpusy zamraziť a použiť neskôr – príprava vopred, -pri pečení veľký objem, pekná farba a tvar konečných výrobkov, v konečnom výsledku redukcia nákladov na výrobu, veľmi prijateľná cena zmesi v porovnaní s klasickou receptúrou. Trvanlivosť upečených neplnených korpusov: pri skladovaní v chlade do 5 – 6 °C, 5 – 7 dní.

Bolero Instant

Bolero Instant je suchá zmes na prípravu tukovej kakaovej náplne pre výrobu špicov a cukrárskych krémov. Stačí ju zmiešať so studenou vodou a následne vyšľahať so zmäknutých maslom alebo margarínom.

Video Barbeque Silkgrain Onion Garlic

Barbeque sezóna je v plnom prúde. Posedenia v kruhu rodiny a priateľov pri grilovaných špecialitách patria k tým najpríjemnejším okamihom leta. Je faktom, že žiadne ugrilované mäso či zelenina nechutia tak dobre ako s čerstvým a chutným chlebom alebo celozrnným pečivom. Otvorte grilovaciu sezónu s nami. V Zeelandii dbáme na prvotriednu kvalitu surovín, a preto je naše pečivo zdravšie vďaka bohatému obsahu semienok a varenej zápary a je výborné na oživenie chuti. Ak chcete zo svojej grilovačky spraviť skutočný zážitok, odporúčame vám siahnuť po našom výrobku Silkgrain Onion Garlic. Okrem tohto produktu sú skvelými variantmi aj Silkgrain/Mr. Korn Natura, Silkgrain Pumpkin Carrot ale aj Silkgrain Spelt (špalda). Ktorý z výrobkov by ste si zvolili k vašim obľúbených grilovacím špecialitám?

Špaldový chlieb ideálny na grilovačku

Chutný a jedinečný špaldový chlieb s mäkkými zrnami špaldy z kvasovej zápary Silkgrain Spelt ideálny pre gril párty. Hlavné zložky: tekutý špaldový kvas bez éčok špaldové zrná 45 % soľ 1,0 % Odporúčané dávkovanie: 50 - 100 % na množstvo múky