Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň
Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne

Kokosová náplň z nášho sortimentu je veľmi chutná a obľúbená u zákazníkov. Využijete ju na veľa aplikácií, či už do zákuskov alebo pečenia pekárskych výrobkov, ako náplň do ciest a pod. Ideálna v kombinácii s našou Kakaovou náplňou a ovocnými náplňami Darinka, Frutafill, Fruitful, ovocné gély a Corra čokoládová v drezírovacom vrecku a pod.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Receptúra 1: pre cukrárske výrobky 1000 g Kokosová náplň
600-700 g horúca voda (70-80°C)

Technologický postup

Do horúcej (najlepšie prevarenej) vody pridajte kokosovú náplň a premiešajte.

Nechajte postáť cca 10 minút a náplň je hotová na použitie.

Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne