![Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/@@images/image-1280-e0db62a45687c4e684ba956e843573bf.jpeg)
![Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/@@images/image-768-dcda013aa5653cc4f8162130fc71520c.jpeg)
Cesto Karamelové-základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny
Cesto Karamelové-základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny
Hmota:
1000 g | Cesto Karamelové | |
500 g | vajcia/váha po rozbití | |
500 g | rastlinný olej |
Technologický postup
Miešajte všetky hore uvedené suroviny pri pomalých otáčkach pomocou lopatky
cca 5 min. Pečte pri teplote 170-180º C, doba pečenia je cca 40-50 minút v závislosti
od typu výrobku, náplne a typu pece.
Ak je cesto príliš husté môžete pridať 1 - 2 vajíčka navyše.
![Cesto Karamelové-základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-cesta-receptury/cesto-karamelove-receptury/cesto-karamelove-zakladna-receptura-na-trenu-hmotu-kolac-muffiny/@@images/image-400-b6d0e044697dabb46fc0c150c835dadf.jpeg)