
Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1200 | g | Jung Basis Rühr |
600 | g | vajcia/váha po rozbití | |
600 | g | olej/maslo |
Technologický postup
Suroviny na cesto miešame pri pomalých otáčkach počas 3 – 5 minút. Nešľaháme.
Dávkujeme do foriem. Pečieme pri 175-180°C cca 30-35 minút – v závislosti od navážky cesta a typu výrobku.
