Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Jung Basis Rühr receptúry

Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr

Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).

Cupcakes s Jung Basis Rühr Cupcakes s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté cupcakes s Jung Basis Rühr - dozdobené chutnou vanilkovou náplňou a dekoráciou pre každú príležitosť a oslavu.

Malinovo-jogurtové rezy Malinovo-jogurtové rezy

Chutné a svieže malinovo - jogurtové rezy dozdobené s čerstvými malinami a Palettou/želatínou osviežia nielen počas leta. V zimnom období viete nahradiť našimi Frutafillmi - a pripraviť si tak rôzne variácie rezov - napr. s marhuľami, čučoriedkou a pod.

Dunajské vlny Dunajské vlny

Tento zákusok je určite klasikou nielen počas letného obdobia. Nesmie chýbať na žiadnej záhradnej párty, grilovačke ako klasický šťavnatý zákusok. Plnosť šťavnatých višní zaručí Frutiful Višňa a cesto ako od babičky získate použitím Jung Basis Rühr. Proste neodolateľné a navyše skvele dozdobené so smotanou a velvet sprejom posunie túto klasiku na vyššiu úroveň.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.

Cookies s Jung Basis Rühr Cookies s Jung Basis Rühr

Zmes Jung Basis Ruhr je ideálna aj pre výrobu chutných cookies - stačí do receptúry namiesto oleja pridať margarín/maslo/Zela delikates a vaječnú melanž podľa našej receptúry. Pre ešte chutnejšiu verziu s prídavkom čokoládovej dekorácie.

Red Velvet cake Red Velvet cake

Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.

Muffiny s Jung Basis Rühr Muffiny s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.

Cappuccino torta Cappuccino torta

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali silnú káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Ken Presto alebo Rosette a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Marcipánové šálky Marcipánové šálky

Efektné marcipánové šálky jednoduché na prípravu, vhodné na akcie, raňajky so zákazníkmi, svadby a pod.

Nanuky z Jung Basis Rühr Nanuky z Jung Basis Rühr

Nanuky z Cesta Jung Basis Rühr potešia nielen deti - jednoducho ich pripravíte pomocou silikónovej formy a paličiek na nanuky. Hotové polejeme ľubovoľnou čokoládovou polevou a dozdobíme podľa fantázie alebo podľa príležitosti na oslavu - narodeniny, meniny, Valentín a pod.

Kakaový koláč s višňami Kakaový koláč s višňami

Čas strávený s rodinou je nielen v tejto dobe naozaj dôležitý. Spomienky na detstvo prenesené pomocou chutného koláča ako od mamičky do dnešnej doby - to je naozaj retro chutná spomienka. Nielen pre cukrárov, ale aj pre pekárov a domácich kutilov ponúkame tieto skvelé receptúry s Jung Basis Rühr - trenou hmotou od Zeelandie pre vytvorenie jednoduchých ale pritom efektne vyzerajúcich koláčov vo formičke alebo na plechu.

Čučoriedkový koláč ako od babičky Čučoriedkový koláč ako od babičky

Obľúbená kombinácia tmavej trenej hmoty z Jung Basis Rühr s chutnou vanilkovou pudingovou náplňou v podobe koláča vo formičke poteší milovníkov nezabudnuteľnej klasiky. Deti sú totiž naša radosť - a pamäť z detstva pretrvá - v tom skvie genialita človeka.

Kokosový koláč s ananásom Kokosový koláč s ananásom

Leto je tu a prázdninová pohoda so slniečkom tiež. Čo tak si upiecť skvelý kokosový koláč napr. s mangom alebo ananásom. Skvelá letná kombinácia na osvieženie rodinných rezov/koláčika.