Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Cookies s Jung Basis Rühr

Zmes Jung Basis Ruhr je ideálna aj pre výrobu chutných cookies - stačí do receptúry namiesto oleja pridať margarín/maslo/Zela delikates a vaječnú melanž podľa našej receptúry. Pre ešte chutnejšiu verziu s prídavkom čokoládovej dekorácie.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Jung Basis Rühr
750 g Zela Delikates/maslo/margarín
200 g vajcia/rozbité na váhu
500 g pšeničná múka T 512
300 g cukor kryštál
150 g vlašské orechy jemne sekané
400 g Arabesque čokoláda Noir 58%

Technologický postup

Všetky suroviny okrem nasekanej čokolády miešame lopatkou pri pomalom chode stroja cca 5 min. Tesne pred domiešaním pridáme nasekanú čokoládu a domiešame. Hotové cesto dávkujeme zmrzlinovou naberačkou na plechy pokryté pečným papierom.

Pečieme pri 170°C cca 17 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Dodatočné informácie

Receptúra pre 120 ks cookies á 25 g.

Cookies s Jung Basis Rühr