![Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-slahane-a-trene-hmoty-piskota-biskuit-a-jung-basis-ruhr/@@images/image-1280-db490486a06573667d489bc09527b791.png)
![Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-slahane-a-trene-hmoty-piskota-biskuit-a-jung-basis-ruhr/@@images/image-768-476308adbd8dd07344deec3e93c4b2e2.png)
Cookies s Jung Basis Rühr
Cookies s Jung Basis Rühr
Zmes Jung Basis Ruhr je ideálna aj pre výrobu chutných cookies - stačí do receptúry namiesto oleja pridať margarín/maslo/Zela delikates a vaječnú melanž podľa našej receptúry. Pre ešte chutnejšiu verziu s prídavkom čokoládovej dekorácie.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1000 | g | Jung Basis Rühr |
750 | g | Zela Delikates/maslo/margarín | |
200 | g | vajcia/rozbité na váhu | |
500 | g | pšeničná múka T 512 | |
300 | g | cukor kryštál | |
150 | g | vlašské orechy jemne sekané | |
400 | g | Arabesque čokoláda Noir 58% |
Technologický postup
Všetky suroviny okrem nasekanej čokolády miešame lopatkou pri pomalom chode stroja cca 5 min. Tesne pred domiešaním pridáme nasekanú čokoládu a domiešame. Hotové cesto dávkujeme zmrzlinovou naberačkou na plechy pokryté pečným papierom.
Pečieme pri 170°C cca 17 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Dodatočné informácie
Receptúra pre 120 ks cookies á 25 g.
![Cookies s Jung Basis Rühr](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-slahane-a-trene-hmoty-piskota-biskuit-a-jung-basis-ruhr/jung-basis-ruhr-receptury/cookies-s-jung-basis-ruhr/@@images/image-400-a36af4ecf59b21ce96642b2b2ae2764e.png)