Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Nanuky z Jung Basis Rühr

Nanuky z Cesta Jung Basis Rühr potešia nielen deti - jednoducho ich pripravíte pomocou silikónovej formy a paličiek na nanuky. Hotové polejeme ľubovoľnou čokoládovou polevou a dozdobíme podľa fantázie alebo podľa príležitosti na oslavu - narodeniny, meniny, Valentín a pod.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto: 300 g Jung Basis Rühr
170 g vajcia/váha po rozbití
145 g rastlinný olej
30 g Arabesque Noir 58 % Zeelandia
Dozdobenie: 200 g Arabesque Noir 58 % Zeelandia

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto dávkujeme do foriem na nanuky, ktoré sme vystriekali s Carlex Spray ešte pred vložením paličky.

Navážka na jeden kus je 50g.

Pečieme pri 175-180°C cca 20-25 min. v závislosti od typu pece.

Po vychladnutí opatrne vyberieme z foriem.Uložíme do mrazu a  po zmrazení máčame do rozpusteného Arabesque Noir 58%.

Dohotovíme podľa fantázie.

Dodatočné informácie

cca pre 12 ks nanukov na paličke ( podľa veľkosti formy) á 60 g.

Nanuky z Jung Basis Rühr