Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 250 g Jung Basis Rühr
135 g vajcia/váha po rozbití
100 g rastlinný olej
100 g mrkva strúhaná
Náplň: 300 g KEN LACTEA 35 % nesladená/Rosette
75 g Zeesan Jogurt
75 g voda
Dekorácia: 70 g Roll Decor Icing - fondán. poťahovka
50 g Hobliny dekorácia SMET

Technologický postup

Nastrúhanú mrkvu pred použitím dobre vyžmýkame – odšťavíme.
(150 g strúhanej mrkvy je potom cca 100 g potrebných do receptúry).
Všetky suroviny vymiešame na homogénne cesto a dávkujeme do formy 23cm.
Pečieme pri 160°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Na vychladnutý korpus rozotrieme pripravenú náplň z Ken Lactea alebo Rosette a
Zeesanu- šľahačku vyšľaháme do polotuhej konzistencie a vmiešame
Zeesan pripravený s vodou podľa dodanej receptúry.
Dozdobíme bielymi čokoládovými hoblinkami a podľa fantázie
napr. mrkvičkami z modelovacej hmoty.

Dodatočné informácie

1 zákusok á 90 g.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom