![Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-slahane-a-trene-hmoty-piskota-biskuit-a-jung-basis-ruhr/@@images/image-1280-db490486a06573667d489bc09527b791.png)
![Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-slahane-a-trene-hmoty-piskota-biskuit-a-jung-basis-ruhr/@@images/image-768-476308adbd8dd07344deec3e93c4b2e2.png)
Muffiny s Jung Basis Rühr
Muffiny s Jung Basis Rühr
Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1200 | g | Jung Basis Rühr |
700 | g | vajcia/váha po rozbití | |
750 | g | rastlinný olej |
Technologický postup
Všetky suroviny zmiešame počas 2 - 3 minút. Dávkujeme do muffin formičiek 60 g navážka(po upečení 50 g).
Pečieme pri 190 -200°C cca 20 minút v závislosti od typu pece.
![Muffiny s Jung Basis Rühr](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-cesta-jello-bolero-instant-a-kokosova-napln/zeelandia-slahane-a-trene-hmoty-piskota-biskuit-a-jung-basis-ruhr/jung-basis-ruhr-receptury/muffiny-s-jung-basis-ruhr/@@images/image-400-a36af4ecf59b21ce96642b2b2ae2764e.jpeg)