Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Čokoládové srdiečka s pistáciami

Veľmi pekne vyzerajúce čokoládové srdiečka plnené nadýchaným krémom z Dip Neutral vždy krásne doplnia kolekciu lineckého pečiva alebo potešia samostatne ako zákusok ku káve/čaju v každej cukrárni a kaviarni. Ich jedinečnosť spočíva nielen v chuti. ale zároveň vo vrstvenom vzhľade z viacerých lineckých krehkých koláčikov, ktorý je teraz v trende.

Malinový mousse s kokosom

Chutná tortička s kombináciou obľúbených chutí, bielej pravej čokolády a malinovej náplne s vysokým podielom ovocia až 70%. Chuť je vhodne prepojená s obľúbenou kokosovou náplňou a povrch moderne dozdobený štýlom drip s Dip Neutral.

Malinový mousse s kokosom

Chutná tortička s kombináciou obľúbených chutí, bielej pravej čokolády a malinovej náplne s vysokým podielom ovocia až 70%. Chuť je vhodne prepojená s obľúbenou kokosovou náplňou a povrch moderne dozdobený štýlom drip s Dip Neutral.

Višne v čokoláde I

Chutný, efektný a pritom tak jednoduchý recept na Višne v čokoláde. Spojenie bielej a tmavej čokolády Arabesque s nesladenou Ken Lactea a so skvelou chuťou višní z Fruitful Višňa je proste neodolateľné. Nezabudnite efektne dozdobiť.

Višne v čokoláde II

Chutný, efektný a pritom tak jednoduchý recept na Višne v čokoláde. Spojenie bielej a tmavej čokolády Arabesque s nesladenou Ken Lactea a so skvelou chuťou višní z Fruitful Višňa je proste neodolateľné. Nezabudnite efektne dozdobiť.

Špaldové cookies z Cesta špaldového s orechmi

Výborná kombinácia pretavená do modernej verzie - cookies z Cesta špaldového.

Karamelové mufffiny

Cesto Karamelové s príjemnou karamelovou chuťou a peknou farbou pre variabilné použitie a výrobu rôznych koláčov, zákuskov - ako napr. karamelka, cookies (pri použití margarínu/masla ), muffiniek a výborné v kombinácii s Presta toffee, MIFI karamel, Panna Cottou, a Frutafilmi/Fruitfulmi.

Cookies z Cesta Karamelového

Chutné cookies z Cesta Karamelového.

Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny

Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny a napr. základ pre skvelý cheesecake a pod.

Biskuit Instant - základná receptúra na korpus a pláty

Biskuit Instant Vám zabezpečí rýchle a bezpečné spracovanie piškótovej hmoty, optimálne vlastnosti upečeného korpusu s jemnou chuťou a vôňou, jemnou pórovitosťou korpusov. Zaručí Vám dlhšiu trvanlivosť výrobkov. Ideálne aj pre bábovky.

Muffiny s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.