Receptúry Receptúry

Pavlova tortičky

Pavlove tortičky inak. Lepšie ako klasická Pavlovka a zároveň iné ako klasické venčeky. Vyskúšajte tieto skvele naplnené bielkové kolieska z našej zmesi Bianca. Ako náplň sme použili náš najlepší smotanovo-vanilkový krém za studena Rap Special a Fruitful Jahoda (s obsahom ovocia - jahôd až 70%). Proste nevyhnutné pri každej oslave!

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 200 g Bianca
200 g voda
200 g kryštálový cukor I
200 g kryštálový cukor II
Náplň 1: 275 g Rap Special
550 g voda
Náplň 2: 300 g Fruitful Jahoda
Dozdobenie: 50 g Arabesque Blanc 29%

Technologický postup

Horúcu vodu (70 °C), Biancu a prvú dávku cukru vyšľaháme metličkou do peny počas 6 minút pri najvyššej rýchlosti.

Druhú dávku cukru pridávame postupne po cca jednej tretine navážky a došľaháme ešte 5 minút pri strednej rýchlosti.

Pomocou drezírovacieho vrecka tvarujeme kolieska. Sušíme pri teplote 110 °C cca 45 minút.

Polovicu koliesok potrieme zvrchu bielou čokoládou, za pomoci drezírovacieho vrecka a zúbkovanej špičky nanesieme krém (Rap Special),

naplníme do stredu s Fruitful Jahoda a priložíme vrchné koliesko.

Príprava krému: Rap Special vyšľaháme s vodou pri najvyšších otáčkach počas cca 5 minút.

Náš tip: spodné kolieska bielkovej hmoty potrieme čokoládou - vydržia dlhšie vo vitríne.

Dodatočné informácie

Pre 20 ks á 90 g.

Pavlova tortičky