Pavlova tortičky
Pavlova tortičky
Pavlove tortičky inak. Lepšie ako klasická Pavlovka a zároveň iné ako klasické venčeky. Vyskúšajte tieto skvele naplnené bielkové kolieska z našej zmesi Bianca. Ako náplň sme použili náš najlepší smotanovo-vanilkový krém za studena Rap Special a Fruitful Jahoda (s obsahom ovocia - jahôd až 70%). Proste nevyhnutné pri každej oslave!
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 200 | g | Bianca |
200 | g | voda | |
200 | g | kryštálový cukor I | |
200 | g | kryštálový cukor II | |
Náplň 1: | 275 | g | Rap Special |
550 | g | voda | |
Náplň 2: | 300 | g | Fruitful Jahoda |
Dozdobenie: | 50 | g | Arabesque Blanc 29% |
Technologický postup
Horúcu vodu (70 °C), Biancu a prvú dávku cukru vyšľaháme metličkou do peny počas 6 minút pri najvyššej rýchlosti.
Druhú dávku cukru pridávame postupne po cca jednej tretine navážky a došľaháme ešte 5 minút pri strednej rýchlosti.
Pomocou drezírovacieho vrecka tvarujeme kolieska. Sušíme pri teplote 110 °C cca 45 minút.
Polovicu koliesok potrieme zvrchu bielou čokoládou, za pomoci drezírovacieho vrecka a zúbkovanej špičky nanesieme krém (Rap Special),
naplníme do stredu s Fruitful Jahoda a priložíme vrchné koliesko.
Príprava krému: Rap Special vyšľaháme s vodou pri najvyšších otáčkach počas cca 5 minút.
Náš tip: spodné kolieska bielkovej hmoty potrieme čokoládou - vydržia dlhšie vo vitríne.
Dodatočné informácie
Pre 20 ks á 90 g.