 
        Vianočné receptúry
Vianočné receptúry
Nájdete tu jednoduché a chutné vianočné receptúry s Gamma Soft, Korentom Europe a Vanilla
Čokoládové muffiny plnené s Corra čokoládová
                                    Čokomuffiny - chutná verzia muffinov plnená s Corrou čokoládovou - so skutočným obsahom čokoládových kocičiek v hmote. Corra čokoládová je ideálna pre cukrárske aj pekárske použitie v mnohých aplikáciách - plundra, buchty, jemné pečivo, šišky, croissanty ako aj v pečených cukrárskych aplikáciách a zákuskoch. Je dobre termostabilná.
                                    
                                    
                                    
                                Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafill višňa
                                    Čokoježe v Zeelandia prevedení - s neskutočne lahodnou chuťou a tak šťavnaté. Jedinečne pred pečením naplnené s Corrou čokoládovou a Frutafillom višňa - netradičné prevedenie, ktoré určite osloví Vašich zákazníkov. Ideálne aj pre rodinné balenia a trvanlivejšiu spotrebu.
                                    
                                    
                                    
                                Kysnutý muffin/štóla s hrozienkami
                                    Vianoce po celý rok? Vychutnajte si ich v podobe tvarohových muffiniek zo štólového cesta - ako náplň môžete použiť napr. hrozienka, kandizované ovocie, sušené slivky, čokoládovú dekoráciu, mak alebo vhodné ovocné a pudingové náplne. Do cesta môžete pridať namiesto TOP tvarohovej náplne aj Tvarohovú náplň štandard A. Taktiež na cesto môžete použiť okrem Korent Europe aj Korent Vanilla, Backcreme, Butter backcreme, Lactorex originál.
                                    
                                    
                                    
                                Škoricový slimák
                                    Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Rühr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.
                                    
                                    
                                    
                                Vianočná roláda z Cesta korzenného
                                    Jedinečná vianočná roláda bohatá na sušené ovocie a potretá slivkovým lekvárom industrie. Ideálna pre adventné obdobie.
                                    
                                    
                                    
                                Perníkové kocky s čokoládou a fondánom
                                    Zložením zaujímavé perníkové kocky pre slávnostné chvíle adventu. Zloženie bohaté na fondant, orechy, hrozienka a čokoládu.
                                    
                                    
                                    
                                Jednoduchý a chutný perníkový koláč so slivkovým lekvárom
                                    Výborný a pritom jednoduchý Perníkový koláč naplnený so Slivkovým lekvárom industrie - ideálnym na rozotieranie - alebo si ho môžete jednoducho pripraviť so Slivkovým kompótom, pričom odkvapkané polovičky sliviek rovnomerne naukladáme na povrch koláča pred pečením - cesto korzenné (perníkové) veľni dobre nesie náplne a tie sa neprepadávajú nadol počas pečenia.
                                    
                                    
                                    
                                Vykrajované perníčky z Cesta korzenného
                                    Jednoduché a chutné vykrajované perníčky nielen pre adventné obdobie z Cesta korzenného (perníkového). Ideálne mäkké po pečení a dlho trvanlivé. Vhodné takisto na plnenie so slivkovým lekvárom a pod. Dozdobenie je ľubovoľné s bielkovou hmotou alebo čokoládovou polevou. Na ich prípravu môžete použiť Zeelandia margarín Zeelback - v tom prípade bude cesto tuhšie alebo chutný Zela delikates - v tom prípade bude cesto voľnejšie - a treba ho dobre schladiť pred vaľkaním.
                                    
                                    
                                    
                                Makové rezy s MAMAS PIE
                                    Chutné makové rezy z našej zmesi Mamas pie ( na prípravu krehkého cesta) a Zmesi na makovník jemne dochutené s ovocnou ríbezľovou náplňou a dozdobené sladučkým fondánom.
                                    
                                    
                                    
                                Opekance klasik s Lactorex originál
                                    Chutné a kvalitné opekance pre nielen vianočné obdobie.
                                    
                                    
                                    
                                Vianočný perníkový koláč s toffee krémom
Mliečne opekance makové s Lactorex originál
                                    Chutné a kvalitné mliečne opekance - jedinečne pripravené s makom nielen vianočné obdobie.
                                    
                                    
                                    
                                Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr kakaový
                                    Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.
                                    
                                    
                                    
                                Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr biely
                                    Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.
                                    
                                    
                                    
                                Vianočná štóla
                                    Korent vanilla je výborná zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky.
                                    
                                    
                                    
                                Vianočný twister s LEVANTOM
                                    Twister - dobre známy a predsa jedinečný práve zo Zeelandie - spojením kvalitných surovín Korent Vanilla a náplne LEVANTO - lieskovo -orieškovej náplne zažijete jedinečný chuťový zážitok. Ideálny pre rodinné balenia.
                                    
                                    
                                    
                                MASLOVÁ vianočka s hrozienkami
                                    2046  Butter backcreme  Butter Backcreme dodá Vašim výrobkom nielen jemnosť striedky, čerstvosť a mäkkosť, ale aj úžasnú maslovú chuť a vôňu, ktorej neodolá žiadny spotrebiteľ.  Pre jemné pečivo z kysnutého cesta. Dávkovanie: 20 % na múku.
                                    
                                    
                                    
                                Špaldový závin s makovou náplňou
                                    Vianoce a máte radi špaldové výrobky? Máme pre Vás tú správnu receptúru. Vynikajúca kombinácia špaldového cesta z Mr. Korn Dinkel a Korent Europe v spojení s našimi kvalitnými náplňami: napr. Zela maková náplň 40, Levanto - lieskovo-oriešková náplň, Zmes VO - vlašsko-orechová náplň a pod. poteší každého milovníka závinom nielen počas adventného obdobia.
                                    
                                    
                                    
                                Perníkové DOMINO kocky
                                    Chutné perníkové kocky plnené skvelým a kvalitným slivkovým lekvárom sladeným poliate čokoládovou polevou. Dozdobené s čokoládovými dekoráciami - ideálne s DOMINO dekoráciou pre ešte úžasnejší vzhľad.
                                    
                                    
                                    
                                MEDOVÉ COOKIES
                                    Vôňa a chuť medu v kombinácii s orechami - tieto medové cookies si proste zamilujete. Pripravíte si ich jednoduchou receptúrou z nášho Cesta medového, vaječnej melanže/vajec, kvalitnej Zela delikates a ľubovoľnej zmesi orieškov.
                                    
                                    
                                    
                                