Receptúry Receptúry

Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafil višňa

Čokoježe v Zeelandia prevedení - s neskutočne lahodnou chuťou a tak šťavnaté. Jedinečne pred pečením naplnené s Corrou čokoládovou a Frutafillom višňa - netradičné prevedenie, ktoré určite osloví Vašich zákazníkov. Ideálne aj pre rodinné balenia a trvanlivejšiu spotrebu.

Cesto:

700 g   Cesto čokoládové
350 g   Tek.vaj. melanž/vajcia
350 g   rastlinný olej
250 g   Corra čokoládová
250 g   Frutafill višňa

Poleva 1:

120 g   voda
30 g   Sušené mlieko
220 g   kryštálový cukor
50 g   kakaový prášok
350 g   Zela delikates
15 g   rum

Dekorácia:

350 g   strúhaný kokos
30 g   kakaový prášok

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min.

Vymiešané cesto rozotrieme do plechu vystlaného pečným papierom o rozmere 60x20 cm.

Pomocou drezírovacieho vrecka nadávkujeme Corra čokoládová- na jeden kus jednu bodku a višňový Frutafill.

Pečieme pri 170°C cca 30-40 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po upečení nakrájame na kocky a máčame do polevy a obaľujeme v kokose s kakaom.

Príprava polevy: Všetky suroviny okrem arómy zohrejeme a po prevarení pridáme rumovú arómu.

Z jedného plechu nakrájate 30 veľkých kusov á 80 g.

Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafill višňa