Receptúry
Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafil višňa

Čokoježe v Zeelandia prevedení - s neskutočne lahodnou chuťou a tak šťavnaté. Jedinečne pred pečením naplnené s Corrou čokoládovou a Frutafillom višňa - netradičné prevedenie, ktoré určite osloví Vašich zákazníkov. Ideálne aj pre rodinné balenia a trvanlivejšiu spotrebu.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
700 g Cesto čokoládové
350 g Tek.vaj. melanž/vajcia
350 g rastlinný olej
250 g Corra čokoládová
250 g Frutafill višňa
Poleva 1:
120 g voda
30 g Sušené mlieko
220 g kryštálový cukor
50 g kakaový prášok
350 g Zela delikates
15 g rum
Dekorácia:
350 g strúhaný kokos
30 g kakaový prášok

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min.

    Vymiešané cesto rozotrieme do plechu vystlaného pečným papierom o rozmere 60x20 cm.

    Pomocou drezírovacieho vrecka nadávkujeme Corra čokoládová- na jeden kus jednu bodku a višňový Frutafill.

    Pečieme pri 170°C cca 30-40 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Po upečení nakrájame na kocky a máčame do polevy a obaľujeme v kokose s kakaom.

    Príprava polevy: Všetky suroviny okrem arómy zohrejeme a po prevarení pridáme rumovú arómu.

    Z jedného plechu nakrájate 30 veľkých kusov á 80 g.