Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Marcipánový chlebíček

Chutný chlebíček z Jung Basis Rühr a pravého marcipánu MARO MARCIPÁN 1:3 s mandľovými lupienkami.

Marcipánovo-orechová torta

Vynikajúca kombinácia orechového korpusu s pravým marcipánom v náplni a dozdobení.

Zamatový mliečny rez BEZ MÚKY

Zákusok, ktorý sa Vám bude rozplývať v ústach - výborná receptúra na zamatové rezy - bez obsahu múky - tentoraz v podobe mliečneho rezu. Náplň je vhodne vybraná za použitia KEN Presto - rastlinnej sladenej smotany a Tvarohovej náplne štandard A - pričom obe sú samozrejme bez obsahu múky a transkontaminácie lepkom pri výrobe. Rez môžete ľahko chuťovo obmeniť - napr. natretím jemnej malinovej vrstvy na zamatku - s použitím nášho Malinového gélu alebo Darinky džem malina - ktoré taktiež neobsahujú lepok/múku. Povrch mliečneho rezu môžete len napr. jednoducho pocukrovať alebo ho dozdobiť polevou Scaldis Dark- ktorý tiež neobsahuje lepok/múku.

Zamatové rezy a roláda - verzia BEZ MÚKY

Zákusok, ktorý sa Vám bude rozplývať v ústach - výborná receptúra na zamatové rezy a zamatovú roládu - z kombinácie tekutých bielok a žĺtok z našej ponuky. V našej ponuke nájdete Pudingovú náplň vanilkovú - ktorá je ideálna na použitie do tohto zákusku - nakoľko je bez obsahu múky/lepku. Taktiež Zela delikates - ktorý tiež neobsahuje lepok/múku.

Veľkonočný muffin

Chutný čokoládový muffin z Cesta čokoládového ozdobený ako sa patrí krémom s chuťou vaječného likéru a dozdobený cukrovými vajíčkami.

Čokoládový muffin

Chutný čokoládový muffin z Cesta čokoládového ozdobený ako sa patrí krémom s chuťou vaječného likéru a dozdobený cukrovými vajíčkami. Stačí zmeniť dozdobenie a čokoládový muffin si tak vychutnáte počas celého roka - či už na Valentína, Veľkú Noc, v lete so zmrzlinou alebo na Vianoce. Ideálny aj pre deti do školy, na oslavy a pod.

Kakaový venček

Zaujímavý a krásne vyzerajúci kakaový venček plnej kakaovej chuti vyzneje na každom pulte v obchode. S našou škoricovou náplňou, makovou a orechovou varenou náplňou pripravíte veľmi rýchlo aj jeho ďalšie varianty.

Škoricový kvet (poznáte z nášho Facebooku)

Pozrite si video na prípravu tohto chutného a jednoduchého škoricového kvetu na našej Facebook stránke: https://www.facebook.com/ZeelandiaSK/ Prekvapivo jednoduchá príprava Škoricového kvetu zapletaním naplneného cesta do formičiek alebo bábovkových formičiek - pričom výsledný výrobok je textúrou jemný, veľmi chutný vďaka použitej škoricovej náplni, primerane sladký a pekný na povrchu vďaka posypu Mont Blanc.

Veľkonočné zajačiky z Korent Vanilla

Chutné a zaujímavé jemné pečivo v tvare zajačika zo zmesi Korent vanilla potešia nielen na Veľkú noc a nielen detského zákazníka.

Veľkonočné kuriatka z Korent Vanilla

Chutné a zaujímavé jemné pečivo v tvare kuriatok zo zmesi Korent vanilla potešia nielen na Veľkú noc a nielen detského zákazníka.

Veľkonočný baranček z Korent Vanilla

Chutné a zaujímavé jemné pečivo v tvare zajačika zo zmesi Korent vanilla potešia nielen na Veľkú noc a nielen detského zákazníka.

Zamatové rezy (z bielok a žĺtok)

Zákusok, ktorý sa Vám bude rozplývať v ústach - výborná receptúra na zamatové rezy - z kombinácie tekutých bielok a žĺtok z našej ponuky. Krém, ktorý je ideálny na použitie je určite smotanový krém Rap špeciál. V prípade, ak potrebujete dlhšiu trvanlivosť výrobku - viete použiť aj Prestu vanilla alebo Pudingovú náplň vanilkovú z našej ponuky.