Receptúry Receptúry

Fašiangy, Veľká noc receptúry

Veľká Noc so Zeelandiou

Aj Vás už zastihla príprava výrobkov na Veľkú Noc? Že je to stále o tých istých výrobkoch? To možno áno - tradícia síce nepustí, ale čo tak sa vyhrať s chuťou, jemnosťou, celkovým vzhľadom a kvalitou hotových výrobkov? So Zeelandiou to bude hračka. V našom sortimente nájdete výnimočné suroviny, ktoré odlíšia Vaše hotové výrobky na pulte svojou kvalitou a chuťou ako aj marketingovú podporu v podobe nálepiek alebo pásky na Veľkonočné koláče. Neváhajte a oslovte našich obchodných zástupcov o viac informácií.

Maslový mazanec so sušeným ovocím/hrozienkami

Klasický a predsa výnimočný mazanec vďaka svojmu zloženiu - za použitia Butter Backcreme - s maslovou chuťou a vysokým podielom prepusteného masla v zložení a napr. hrozienok/mandlí/sušených sliviek, kandizovaného ovocia. Vydrží po celú dobu Vianoc/Veľkej noci čerstvý - ak ho teda nestihnete zjesť na posedenie už pri raňajkách.

Veľkonočný maslový koláč

Veľkonočný maslový koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Veľkonočný maslový koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar veľkonočného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme.

Zemplínsky koláč

Zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky.

Maslový pletenec

2046 Butter backcreme dodá Vašim výrobkom nielen jemnosť striedky, čerstvosť a mäkkosť, ale aj úžasnú maslovú chuť a vôňu, ktorej neodolá žiadny spotrebiteľ. Pre jemné pečivo z kysnutého cesta. Dávkovanie: 20 % na múku.

Sviatočná vianočka s hrozienkami

Chutná sviatočná vianočka s hrozienkami (kandizovaným ovocím, sušeným ovocím, sekanými slivkami a pod.) z Backcreme - chuťovo poteší každého spotrebiteľa.

Vianočka so sušeným ovocím

Chutná slávnostná vianočka s kandizovaným/sušeným ovocím a hrozienkami z Korent Vanilla chuťovo a vzhľadom poteší každého spotrebiteľa nielen počas veľkonočných sviatkov. ideálna počas celého dňa ako sladké raňajky, desiata a olovrant.

Jemné pečivo - makovky , lúpačky ....

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 12% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Jemné pečivo s Lactorex originál

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 14% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Veľkonočný koláčik s Jung Basis Rühr kakaový

Veľká noc v sebe prináša veľa možností ako zaujať svojich zákazníkov - a aby Vám niektoré koláčiky vydržali aj po Veľkej noci pripravili sme pre Vás receptúru na Veľkonočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím/hrozienkami. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Veľkonočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Veľkonočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely

Druhá verzia obľúbeného koláčika - biely s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a kandizovaným ovocím/hrozienkami. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Ideálny na dlhšie sviatky ako je aj Veľká noc.

Škoricový kvet (poznáte z nášho Facebooku)

Pozrite si video na prípravu tohto chutného a jednoduchého škoricového kvetu na našej Facebook stránke: https://www.facebook.com/ZeelandiaSK/ Prekvapivo jednoduchá príprava Škoricového kvetu zapletaním naplneného cesta do formičiek alebo bábovkových formičiek - pričom výsledný výrobok je textúrou jemný, veľmi chutný vďaka použitej škoricovej náplni, primerane sladký a pekný na povrchu vďaka posypu Mont Blanc.

Kakaový venček

Zaujímavý a krásne vyzerajúci kakaový venček plnej kakaovej chuti vyzneje na každom pulte v obchode. S našou škoricovou náplňou, makovou a orechovou varenou náplňou pripravíte veľmi rýchlo aj jeho ďalšie varianty.

Baranček s Bábovkovou zmesou Fantázia

Bábovková zmes Fantázia je ideálna zmes práve pre veľkonočné výrobky ako sú bábovky, barančeky, zajačiky, pečenie v srnčom chrbáte - chlebíčky s kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou/marcipánom a pod. Zmes sa pekne upečie vo formách, je netrúsivá, dobre sa vyberá z foriem po upečení a je chuťovo výborne vyvážená.
1 2