Receptúry Receptúry

Fašiangy, Veľká noc receptúry

Veľkonočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely

Druhá verzia obľúbeného koláčika - biely s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a kandizovaným ovocím/hrozienkami. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Ideálny na dlhšie sviatky ako je aj Veľká noc.

Čokoládovo-višňová torta s marcipánom

V jednoduchosti je krása - ak sa použijú kvalitnú suroviny ako naše Cesto čokoládové s kúskami pravého marcipánu MARO marcipán 1:3 a zákazníkmi neskutočne obľúbenou KEN TRUFA - parížska smotana - zákusok je razom výnimočný. Nezabudnite na záver dozdobiť čokoládovými dekoráciami dekoráciami napr. Dekorkami, Perlou a pod. - posuniete tak Váš zákusok ešte o jednu úroveň vyššie.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.

Smotanové kopuly s malinovou náplňou

Jedinečné a efektné smotanové kopuly so šľahačkou a novými ochutenými stabilizátormi šľahačky Jung S-A malina alebo Zeesan Jogurt pekne dozdobené na Valentína.

Veľkonočné muffinky

jednoduché, chutné a efektné vo farebných papierových formičkách

Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou

Tradičný Veľkonočný baranček zo zmesi Jung Basis Ruhr v kombinácii s hrozienkami/kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou obohatí každý sviatočný stôl.