
Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou
Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou
Tradičný Veľkonočný baranček zo zmesi Jung Basis Ruhr v kombinácii s hrozienkami/kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou obohatí každý sviatočný stôl.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | |||
270 | g | Jung Basis Ruhr | |
135 | g | rastlinný olej | |
160 | g | Tek. vaj. melanž/vajcia | |
80 | g | hrozienka/kandizované ovocie/čokoládová dekorácia | |
Dozdobenie: | |||
20 | g | Decor cukor-nerozpustný |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 3 - 5 minút. Formu na barančeka vystriekame s Carlex spray a dávkujeme pripravené vymiešané cesto.
Pečieme pri 165°C v závislosti od typu pece cca 40 - 45 minút.
Po upečení a dôkladnom vychladení barančeka pocukrujeme - Decor -cukrom - nerozpustným dekoračným cukrom alebo dozdobíme čokoládou.
