Receptúry
Veľkonočný baranček s hrozienkami/čokoládovou dekoráciou

Tradičný Veľkonočný baranček zo zmesi Jung Basis Ruhr v kombinácii s hrozienkami/kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou obohatí každý sviatočný stôl.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
270 g Jung Basis Ruhr
135 g rastlinný olej
160 g Tek. vaj. melanž/vajcia
80 g hrozienka/kandizované ovocie/čokoládová dekorácia
Dozdobenie:
20 g Decor cukor-nerozpustný

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 3 - 5 minút. Formu na barančeka vystriekame s Carlex spray a dávkujeme pripravené vymiešané cesto.

    Pečieme pri 165°C v závislosti od typu pece cca 40 - 45 minút.

    Po upečení a dôkladnom vychladení barančeka pocukrujeme - Decor -cukrom - nerozpustným dekoračným cukrom alebo dozdobíme čokoládou.