Receptúry Receptúry

Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou

Tradičný Veľkonočný baranček zo zmesi Jung Basis Ruhr v kombinácii s hrozienkami/kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou obohatí každý sviatočný stôl.

Cesto:

270 g   Jung Basis Ruhr
135 g   rastlinný olej
160 g   Tek. vaj. melanž/vajcia
80 g   hrozienka/kandizované ovocie/čokoládová dekorácia

Dozdobenie:

20 g   Decor cukor-nerozpustný

Technologický postup

Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 3 - 5 minút. Formu na barančeka vystriekame s Carlex spray a dávkujeme pripravené vymiešané cesto.

Pečieme pri 165°C v závislosti od typu pece cca 40 - 45 minút.

Po upečení a dôkladnom vychladení barančeka pocukrujeme - Decor -cukrom - nerozpustným dekoračným cukrom alebo dozdobíme čokoládou.

Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou