Receptúry
MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1011 250 g Jung Basis Rühr
522/511 135 g Tek.vaj. melanž/vajcia
516/502 100 g rastlinný olej
100 g mrkva strúhaná
Náplň:
633 300 g KEN LACTEA 35 % nesladená
200144 75 g Zeesan Jogurt
75 g voda
Dekorácia:
1012 70 g Roll Decor Icing - fondán. poťahovka
3003 50 g Hobliny dekorácia SMET

Technologický postup

    Nastrúhanú mrkvu pred použitím dobre vyžmýkame – odšťavíme.
    (150 g strúhanej mrkvy je potom cca 100 g potrebných do receptúry).
    Všetky suroviny vymiešame na homogénne cesto a dávkujeme do formy 23cm.
    Pečieme pri 160°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
    Na vychladnutý korpus rozotrieme pripravenú náplň z Ken Lactea a
    Zeesanu- šľahačku vyšľaháme do polotuhej konzistencie a vmiešame
    Zeesan pripravený s vodou podľa dodanej receptúry.
    Dozdobíme bielymi čokoládovými hoblinkami a podľa fantázie
    napr. mrkvičkami z modelovacej hmoty.

Dodatočné informácie

1 zákusok á 90 g.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom