Receptúry Receptúry

Klasika je IN

Doba sa mení, technológie idú vpred rýchlosťou blesku a s novou dobou prichádzajú aj nové veci a nové chute. Ľudia radi cestujú a spoznávajú nielen nové krajiny, ale aj ich gastronómiu a nové trendy v cukrárskej oblasti nevynímajúc. Dobré spomienky máme vždy dobre zafixované, a to aj tie z detstva, keď sme jedli tie najlepšie zákusky a koláče napečené mamou alebo babkou alebo spolu s rodinou posedeli v cukrárni. Naše chuťové poháriky sú historicky nastavené na určité impulzy v chuti a v intenzite, ale my v Zeelandii pevne veríme, že vďaka správnym surovinám a chutiam vieme zlepšiť aj to dokonalé, čo nám za roky života ostalo v pamäti. Teraz je ten správny čas, aby ste sa spolu s nami posunuli vpred a vyskúšali novú tradíciu v chuti! Čo Vás čaká v katalógu: 14 zaujímavých klasických a pritom trendovo prepracovaných zákuskov. Pohrali sme sa s kombináciami chutí, ktoré slovenský spotrebiteľ priam miluje: čokoládové karamelové malinové makové višňové kokosové a pridali sme trendové chute: lemon curd mango tekvica slaný karamel brusnice pomaranč Veríme, že Vás tieto receptúry oslovia. Tím Zeelandia s.r.o.

Návod na použitie

Receptúra

Karamelové dobošky

Ikonický zákusok chutne a inak. Dobošové rezy s typickou kakaovou chuťou sú výrazne tradičné, ale možno pre niekoho málo sladké, a niektorým zákazníkom už dnes v tejto podobe nemusia chutiť. Prepojením kakaa a karamelu dostaneme vyváženú kombináciu a atraktívnejší vzhľad. Krémovú konzistenciu náplne dosiahnete vďaka skvelej Zela Delikates v spojení s Prestou Cream alebo Satinou Toffee.

Sacherka kocky s brusnicami

Náš tip: stačí ochutnať a presvedčíte aj zarytého odporcu sladkého! Mimoriadne vydarená kombinácia čokoládového cesta a brusnicového gélu. Jednoduché a pritom tak efektne vyzerajúce rezy. Šťavnatejší zákusok, ktorý je menej sladký a zdravší vďaka použitému brusnicovému gélu. Ak ste ešte neskúšali kombináciu polevy pripravenej z parížskej smotany KEN Trufa a Zela cukr. polevy tmavej - tak neváhajte. Je proste skvelá.

Makové laskonky

Mňam! LASKONKA! Nakoľko sme národ makový a naša cukrárka je vášnivá milovníčka maku, neodmysliteľne ide o makovú laskonku. Lebo aj laskonky sa dajú upiecť inak a efektne. Kvalitná maková náplň Premium s obsahom 50 % maku je navyše bezéčková a jej chuť sa priam prisypala do bielkovej hmoty sama od seba. Chutný krém na nerozoznanie od masla vďaka Zela Delikates obsahujúcej mliečne zložky a maková náplň je tiež to pravé makové. Nezabudnite INovatívne ozdobiť!

Karamelové venčeky s Brandy náplňou

Atraktívny vzhľad a úžasná chuť: Základom tejto skvelej variácie venčekov je odpaľované cesto Jello Total. Venčeky sú rozmerom väčšie a majú moderný vzhľad (podoba s obľúbenými donuts) a zároveň sú dokonale vyvážené v chuti ako aj v dozdobení. Jedinečná kombinácia a spojenie krému za studena Rap Special a pudingovej náplne Presta Brandy (vaječný likér) dodá venčekom tú správnu chuť a konzistenciu náplne. Skvele doplnené chuťou karamelovej polevy.

Zamatová roláda s malinami

Jemná a chuťovo vyvážená zamatka bez múky. Tradične overený základ zamatky asi pozná každý. Ale jej čaro je nielen v jemnom korpuse bez obsahu múky, ale aj v správnej a jemnej kombinácii a chuti náplní. Základom náplne je Presta Cream v spojení so Zela Delikates. Samozrejme správne vyšľahaná s práškovým cukrom a do polovice krému je použitý nami predávaný kvalitný kakaový prášok. Chuť doplňuje malinový džem extra z rady Darinka.

Kokosovo-višňová roláda

Ľahká a jemne krémová: Jemný korpus z kvalitnej piškótovej hmoty potretý višňami v géli a nadýchanou krémovou kokosovou náplňou. Niekedy stačí tak málo, a predsa dosiahnete veľa. Vďaka tejto kombinácii kokosovo-višňová roláda zakotví do vášho sortimentu ako jedna báseň.

Jadrové rožky so slaným karamelom

Nový vzhľad a trendy náplň. Jadrové rožky sú klasikou v cukrárskej výrobe. My sme si ich dovolili ozvláštniť ako v chuti, tak aj tvarom. Ako náplň sme použili vynikajúcu parížsku smotanu KEN Trufa a vďaka jednoduchej a pritom efektnej úprave povrchu sme vytvorili priestor pre druhú náplň, ktorá moderne doplní tradičnú chuť. Dobre známu Mifi karamelovú sme jemne osolili a naplnili ňou jadrové rožky. Navyše stačí tak málo a z klasických rožkov dozdobením dokážete vykúzliť chutné cukrárske umelecké dielo.

Škoricové linecké koláčiky

Prevoňané Vianoce sú tu. Kvalitné a krehké linecké pečivo nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole počas Vianoc. Vyskúšajte napríklad jemné škoricové koláčiky s marhuľovým extra džemom alebo makovú variáciu s malinovým extra džemom a prineste svojim zákazníkom tú správnu atmosféru Vianoc.

Makové linecké koláčiky

Prevoňané Vianoce sú tu. Kvalitné a krehké linecké pečivo nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole počas Vianoc. Vyskúšajte napríklad jemné škoricové koláčiky s marhuľovým extra džemom alebo makovú variáciu s malinovým extra džemom a prineste svojim zákazníkom tú správnu atmosféru Vianoc.

Punčovo-pomarančové rezy

Chuť, vôňa aj vzhľad 100% lákavý. Skvelé, šťavnaté punčové rezy s jedinečnou citrusovou chuťou rozvaru a dokonca s menším obsahom cukru. Chutné zloženie vďaka použitým ovocným náplniam do rozvaru - Fruitful Citrónový krém a Pomaranč. Namiesto džemu skvele doplnená chuť s Fruitful Pomaranč. Jedinečný vzhľad a farba fondánu, ktorá ešte viac zatraktívni tento skvelý zákusok.

Medové rezy s tekvicou

Jednoducho neodolateľná kombinácia. Mimoriadne jemný, chutný a lahodný zákusok so základom skvelého medového cesta od Zeelandie (pripraveného za tepla a dobre odležaného ako má byť). Skvelo doplnená chuť náplní - prepojenie vanilkovo-smotanového krému so Zela Delikates a novinky v našom portfóliu, ktorá aj keď je plant-based, v podobe tekvicovej náplne, neskutočne prekvapí chuťou a vhodnosťou použitia práve do tohto cukrárskeho výrobku.

Čokoládové krémeše s višňami

Višne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.

Tvarohová kocka s mangom

Sviežosť a chuť v každom kúsku. Chutný čokoládový základ zo Sacherky v kombinácii so sviežou tvarohovou a jogurtovou náplňou jemne doplnený o chutnú ovocnú náplň s kúskami ovocia Fruitful Mango, to je ideálna kombinácia chutí podľa odborníkov na tzv. flavour pairing (párovania chutí). Zákusok je efektne nakrájaný do tvaru kociek a pekne ozdobený na tanieriku určite zaujme vašich zákazníkov. Ideálny aj v tvare torty - ako nepečený cheesecake.

Opitý Izidor

Skúšali ste už kombinovať rum s makom? Opitý Izidor si dnes viete vychutnať v novom šate: Šťavnatý zákusok bohato naplnený prémiovou makovou náplňou a brusnicami. Základom je korpus z trenej hmoty Jung Basis Rühr. Dostane Vás úžasná chuť kombinácie maku a jedinečnej chuti parížskej smotany KEN Trufa. A skvelou bodkou na záver je krásne dozdobenie zákuska.