Kokosovo-višňová roláda
Kokosovo-višňová roláda
Ľahká a jemne krémová: Jemný korpus z kvalitnej piškótovej hmoty potretý višňami v géli a nadýchanou krémovou kokosovou náplňou. Niekedy stačí tak málo, a predsa dosiahnete veľa. Vďaka tejto kombinácii kokosovo-višňová roláda zakotví do vášho sortimentu ako jedna báseň.
Korpus:
| 200 g | Biskuit Instant | |
| 175 g | Tekutá vaječná melanž | |
| 25 g | voda |
Náplň 1:
| 500 g | Zela Delikates | |
| 300 g | Kokosová náplň | |
| 100 g | práškový cukor |
Náplň 2:
| 1000 g | Višňový gél | |
| 20 g | agar |
Dozdobenie:
| 85 g | Zela cukr. poleva biela | |
| 10 g | rastlinný olej |
Technologický postup
Biskuit Instant šľaháme s vodou a vaječnou melanžou pri najvyšších otáčkach stroja 5 minút. Zmes rozotrieme na papier na pečenie na 1x plát o veľkosti 60X40cm. Pečieme pri teplote 190°C približne 5 minút v závislosti od typu pece. Višňový gél si zohrejeme s agarom a necháme prevrieť. Keď nám vychladne, natierame ho na upečený plát. Necháme stuhnúť. Medzitým si vyšľaháme Zela Delikates izbovej teploty s práškovým cukrom a ručne primiešame kokosovú náplň. Touto náplňou naplníme roládu. Roládu stočíme a kúsok náplne natrieme i na povrch. Roládu necháme stuhnúť. Povrch polievame roztopenou Zelu polevou bielou s olejom. Na ozdobu môžeme použiť kokosové hobliny.
Dodatočné informácie
pre 25 ks á 75 g.
