Receptúry Receptúry

Škoricové linecké koláčiky

Prevoňané Vianoce sú tu. Kvalitné a krehké linecké pečivo nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole počas Vianoc. Vyskúšajte napríklad jemné škoricové koláčiky s marhuľovým extra džemom alebo makovú variáciu s malinovým extra džemom a prineste svojim zákazníkom tú správnu atmosféru Vianoc.

Korpus:

180 g   Mamas pie
5 g   škorica-mletá
25 g   voda
70 g   Zeelandia margarín krémový

Náplň 1:

150 g   Darinka džem extra marhuľa

Technologický postup

Všetky suroviny na koláčiky miešame spolu, kým sa nám nevytvorí kompaktné cesto, ktoré vaľkáme na stredne hrubý plát a vykrajujeme z neho požadované tvary. Koláčiky pečieme pri teplote 160°C približne 12 minút v závislosti od typu pece. Plníme Darinka extra marhuľou po vychladení.

Dodatočné informácie

pre 14 ks á 25 g.

Škoricové linecké koláčiky