Čokoládové krémeše s višňamiVišne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.https://www.zeelandia.sk/receptury/klasika-je-in/cokoladove-kremese-s-visnamihttps://www.zeelandia.sk/@@site-logo/zeelandia.png
Višne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.
Korpus:
400 g
Lístkové cesto mrazené
Náplň1:
1000 g
Corra s višňou 40%
100 g
Rap Special
100 g
voda
Náplň 2:
700 g
Ken Presto
300 g
Presta Cream
Dozdobenie:
100 g
Satina tmavá
20 g
rastlinný olej
40 g
Satina tmavá -hobliny
Technologický postup
Lístkové cesto si rozvaľkáme na 2x rovnomerné tenké pláty, ktoré popicháme vidličkou a upečieme pri teplote 210°C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Corru čokoládovú s višňami si zmiešame s Rap Speciál namiešaným s vodou. Čokoládovú zmes nanesieme na spodný plát. Ihneď šľaháme Ken Presto, koré zmiešame s Presta Cream. Tento biely krém natrieme na čokoládový a priložíme druhým lístkovým plátom. Povrch polievame roztopenou Satinou tmavou zriedenou s olejom a dodekorujeme kúskami Satiny tmavej.