Receptúry
Čokoládové krémeše s višňami

Višne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
400 g Lístkové cesto mrazené
Náplň1:
1000 g Corra s višňou 40%
100 g Rap Special
100 g voda
Náplň 2:
700 g Ken Presto
300 g Presta Cream
Dozdobenie:
100 g Satina tmavá
20 g rastlinný olej
40 g Satina tmavá -hobliny

Technologický postup

    Lístkové cesto si rozvaľkáme na 2x rovnomerné tenké pláty, ktoré popicháme vidličkou a upečieme pri teplote 210°C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Corru čokoládovú s višňami si zmiešame s Rap Speciál namiešaným s vodou. Čokoládovú zmes nanesieme na spodný plát. Ihneď šľaháme Ken Presto, koré zmiešame s Presta Cream. Tento biely krém natrieme na čokoládový a priložíme druhým lístkovým plátom. Povrch polievame roztopenou Satinou tmavou zriedenou s olejom a dodekorujeme kúskami Satiny tmavej.

Dodatočné informácie

pre 16 ks á 130 g.

Čokoládové krémeše s višňami