Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Makové rezy s MAMAS PIE

Chutné makové rezy z našej zmesi Mamas pie ( na prípravu krehkého cesta) a Zmesi na makovník jemne dochutené s ovocnou ríbezľovou náplňou a dozdobené sladučkým fondánom.

Vykrajované perníčky z Cesta korzenného

Jednoduché a chutné vykrajované perníčky nielen pre adventné obdobie z Cesta korzenného (perníkového). Ideálne mäkké po pečení a dlho trvanlivé. Vhodné takisto na plnenie so slivkovým lekvárom a pod. Dozdobenie je ľubovoľné s bielkovou hmotou alebo čokoládovou polevou. Na ich prípravu môžete použiť Zeelandia margarín Zeelback - v tom prípade bude cesto tuhšie alebo chutný Zela delikates - v tom prípade bude cesto voľnejšie - a treba ho dobre schladiť pred vaľkaním.

Jednoduchý a chutný perníkový koláč so slivkovým lekvárom

Výborný a pritom jednoduchý Perníkový koláč naplnený so Slivkovým lekvárom industrie - ideálnym na rozotieranie - alebo si ho môžete jednoducho pripraviť so Slivkovým kompótom, pričom odkvapkané polovičky sliviek rovnomerne naukladáme na povrch koláča pred pečením - cesto korzenné (perníkové) veľni dobre nesie náplne a tie sa neprepadávajú nadol počas pečenia.

Perníkové kocky s čokoládou a fondánom

Zložením zaujímavé perníkové kocky pre slávnostné chvíle adventu. Zloženie bohaté na fondant, orechy, hrozienka a čokoládu.

Vianočná roláda z Cesta korzenného

Jedinečná vianočná roláda bohatá na sušené ovocie a potretá slivkovým lekvárom industrie. Ideálna pre adventné obdobie.

MEDOVÉ COOKIES

Vôňa a chuť medu v kombinácii s orechami - tieto medové cookies si proste zamilujete. Pripravíte si ich jednoduchou receptúrou z nášho Cesta medového, vaječnej melanže/vajec, kvalitnej Zela delikates a ľubovoľnej zmesi orieškov.

Perníkové DOMINO kocky

Chutné perníkové kocky plnené skvelým a kvalitným slivkovým lekvárom sladeným poliate čokoládovou polevou. Dozdobené s čokoládovými dekoráciami - ideálne s DOMINO dekoráciou pre ešte úžasnejší vzhľad.

Čokoládová ganache torta

Stačia 3 základné suroviny a táto torta sa stane jedinečne obľúbenou u Vašich zákazníkov milujúcich čokoládu. Sacherka - zmes, ktorá je sama o sebe jedinečná v spojení s uvarenou ganache náplňou zo Scaldis Dark (tmavý) a pravej živočíšnej smotany KEN Nata - to je kombinácia, ktorej ani Vy neodoláte.

Čokoládová torta s profiterols

Pohrajte sa pri výrobe tejto torty - s trochou času navyše pri jej príprave výsledok určite stojí za to. Základný korpus je jemne čokoládový, profiterols z Brand 100 sú chutne naplnené MIFI šľahačkou a po naukladaní na korpus jemne zaliate čokoládovou ganážou zo Scaldis Dark a chutnej živočíšnej smotany KEN Nata. Proste Vaši zákazníci neodolajú.

Čokoládovo-višňová torta s marcipánom

V jednoduchosti je krása - ak sa použijú kvalitnú suroviny ako naše Cesto čokoládové s kúskami pravého marcipánu MARO marcipán 1:3 a zákazníkmi neskutočne obľúbenou KEN TRUFA - parížska smotana - zákusok je razom výnimočný. Nezabudnite na záver dozdobiť čokoládovými dekoráciami dekoráciami napr. Dekorkami, Perlou a pod. - posuniete tak Váš zákusok ešte o jednu úroveň vyššie.

Čokoládovo-višňová torta s marcipánom

V jednoduchosti je krása - ak sa použijú kvalitnú suroviny ako naše Cesto čokoládové s kúskami pravého marcipánu MARO marcipán 1:3 a zákazníkmi neskutočne obľúbenou KEN TRUFA - parížska smotana - zákusok je razom výnimočný. Nezabudnite na záver dozdobiť čokoládovými dekoráciami dekoráciami napr. Dekorkami, Perlou a pod. - posuniete tak Váš zákusok ešte o jednu úroveň vyššie.

Vianočný koláčik s marcipánom

Spojením našich najlepších ingrediencií ako je Slivkový lekvár sladený, originál marcipán MARO 1:3 a kvalitnej zmesi na krehké cesto MAMAS PIE dostanete jedinečné rezy trvanlivejšieho charakteru ideálne nielen pre vianočné sviatky. Ideálne pre rodinné balenia.