![Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Marcipánový chlebíček
Marcipánový chlebíček
Chutný chlebíček z Jung Basis Rühr a pravého marcipánu MARO MARCIPÁN 1:3 s mandľovými lupienkami.
Hmota:
200 g | Jung Basis Rühr | |
120 g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
100 g | rastlinný olej | |
75 g | MARO orig. maripán 1:3 |
Dozdobenie:
20 g | plátky mandlí |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 3-5 min.
- marcipán si vopred nadrobíme na drobnejšie kúsky.
Formu na srnčí chrbát vymastíme margarínom/maslom a
vysypeme mandľovými lupienkami.
Do formy dávkujeme pripravenú mandľovú hmotu a pečieme pri 170°C
v závislosti od typu pece cca 35-40 min.
![Marcipánový chlebíček](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky/marcipanovy-chlebicek/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)