Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Marcipánový chlebíček

Chutný chlebíček z Jung Basis Rühr a pravého marcipánu MARO MARCIPÁN 1:3 s mandľovými lupienkami.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
200 g Jung Basis Rühr
120 g Tek.vaj. melanž/vajcia
100 g rastlinný olej
75 g MARO orig. maripán 1:3
Dozdobenie:
20 g plátky mandlí

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 3-5 min.
    - marcipán si vopred nadrobíme na drobnejšie kúsky.
    Formu na srnčí chrbát vymastíme margarínom/maslom a
    vysypeme mandľovými lupienkami.
    Do formy dávkujeme pripravenú mandľovú hmotu a pečieme pri 170°C
    v závislosti od typu pece cca 35-40 min.

Marcipánový chlebíček