![Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/bezlepkove-vyrobky-receptury/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/bezlepkove-vyrobky-receptury/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Zamatový mliečny rez s KEN Trufa
Zamatový mliečny rez s KEN Trufa
Chuťovo výnimočný zamatový mliečny rez bez múky - pričom pláty sú jemne potreté s Darinka džem malina a tvarohová náplň je doplnené o výbornú chuť parižskej smotany KEN Trufa.
Korpus:
500 g | Tekutý vaječný bielok | |
200 g | cukor kryštál | |
220 g | Tek.vaječný žĺtok | |
10 g | sóda bicarbóna | |
80 g | kakao cukrárske |
Náplň 1:
750 g | Tvarohová náplň štandard A | |
250 g | KEN PRESTO |
Náplň 2:
300 g | KEN Trufa | |
300 g | Darinka džem malina |
Dozdobenie:
400 g | Zela cukrárska poleva tmavá |
Technologický postup
Bielka vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh a opatrne vmiešame vaječné žĺtka s preosiatym kakaovým práškom a sódou bicarbónou. Pripravenú zmes rozotrieme do 2 plechov o rozmere 30x40cm.
Pečieme pri 200°C cca 10-12 min.
Odpečené pláty natrieme malinovým džemom.
Tvarohovú náplň vymiešame s vyšľahanou Ken Presto a natrieme medzi pláty tak, že v strede necháme voľný priestor a nastriekame Ken Trufa.
Necháme stuhnúť.
Po stuhnutí narežeme na pásy a celé polejeme čokoládovou polevou a pokrájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
![Zamatový mliečny rez s KEN Trufa](https://www.zeelandia.sk/receptury/bezlepkove-vyrobky-receptury/zamatovy-mliecny-rez-s-ken-trufa/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)