Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Vianočný twister s LEVANTOM

Twister - dobre známy a predsa jedinečný práve zo Zeelandie - spojením kvalitných surovín Korent Vanilla a náplne LEVANTO - lieskovo -orieškovej náplne zažijete jedinečný chuťový zážitok. Ideálny pre rodinné balenia.

Vianočná štóla

Korent vanilla je výborná zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr kakaový

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Veľkonočný koláčik s Jung Basis Rühr kakaový

Veľká noc v sebe prináša veľa možností ako zaujať svojich zákazníkov - a aby Vám niektoré koláčiky vydržali aj po Veľkej noci pripravili sme pre Vás receptúru na Veľkonočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím/hrozienkami. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Veľkonočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr kakaový

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr biely

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Veľkonočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely

Druhá verzia obľúbeného koláčika - biely s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a kandizovaným ovocím/hrozienkami. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Ideálny na dlhšie sviatky ako je aj Veľká noc.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr biely

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Škoricový slimák

Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Rühr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.

Škoricový slimák

Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Rühr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.

Kysnutý muffin/štóla s hrozienkami

Vianoce po celý rok? Vychutnajte si ich v podobe tvarohových muffiniek zo štólového cesta - ako náplň môžete použiť napr. hrozienka, kandizované ovocie, sušené slivky, čokoládovú dekoráciu, mak alebo vhodné ovocné a pudingové náplne. Do cesta môžete pridať namiesto TOP tvarohovej náplne aj Tvarohovú náplň štandard A. Taktiež na cesto môžete použiť okrem Korent Europe aj Korent Vanilla, Backcreme, Butter backcreme, Lactorex originál.

Perníkové Panna Cotta rezy

Vianočná inšpirácia z Cesta korzenného (perníkového) a slivkového lekváru v kombinácii s jemnou vanilkovou Panna Cottou. Jemne dozdobené čokoládovými hviezdičkami vyrobenými z Scaldis dark (môžete použiť aj SMET čokoládové sezónne alebo celoročné čokoládové dekorácie).