Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Jemné pečivo s Lactorex originál

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 14% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Jemné pečivo - makovky , lúpačky ....

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 12% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Vianočka so sušeným ovocím

Chutná slávnostná vianočka s kandizovaným/sušeným ovocím a hrozienkami z Korent Vanilla chuťovo a vzhľadom poteší každého spotrebiteľa nielen počas veľkonočných sviatkov. ideálna počas celého dňa ako sladké raňajky, desiata a olovrant.

Sviatočná vianočka s hrozienkami

Chutná sviatočná vianočka s hrozienkami (kandizovaným ovocím, sušeným ovocím, sekanými slivkami a pod.) z Backcreme - chuťovo poteší každého spotrebiteľa.

Maslový pletenec

2046 Butter backcreme dodá Vašim výrobkom nielen jemnosť striedky, čerstvosť a mäkkosť, ale aj úžasnú maslovú chuť a vôňu, ktorej neodolá žiadny spotrebiteľ. Pre jemné pečivo z kysnutého cesta. Dávkovanie: 20 % na múku.

Zemplínsky koláč

KLASIKA ZEMPLÍNSKY KOLÁČ Pre tradičných milovníkov Veľkej Noci Ku šunke, klobáske, cvikle, vajíčkam, hrudke a iným dobrotám nesmie chýbať chuťovo vyvážený Zempliňák. Niektorí si bez neho nevedia predstaviť celú Veľkú Noc (a nie sú ochotní jesť šunku s paschou alebo sa výnimočne zaobídu celú Veľkú Noc bez klasického chleba). Či už ho pripravíte s nami dole odporúčanou receptúrou, kde je vyvážená chuť sladkosti a slanosti a zároveň pridaná Zea Soft pre lepšiu trvanlivosť a jemnosť striedky, alebo použijete naše ďalšie zmesi ako je Backcreme alebo Butter Backcreme, tento chlebo-koláč sa Vám vždy vďaka našim receptúram vydarí.

Veľkonočný maslový koláč

Veľkonočný maslový koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Veľkonočný maslový koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar veľkonočného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme.

Maslový mazanec so sušeným ovocím/hrozienkami

Klasický a predsa výnimočný mazanec vďaka svojmu zloženiu - za použitia Butter Backcreme - s maslovou chuťou a vysokým podielom prepusteného masla v zložení a napr. hrozienok/mandlí/sušených sliviek, kandizovaného ovocia. Vydrží po celú dobu Vianoc/Veľkej noci čerstvý - ak ho teda nestihnete zjesť na posedenie už pri raňajkách.

Muffinky nielen na raňajky

Chutné a s klasickou štruktúrou originál muffinky zo zmesi MUFFIN ideálne ako pre klasické upečené muffiny, plnené s ovocnými alebo inými náplňami v papierových formičkách muffin-trays, ideálne aj pre dozdobenie na štýl cupcake. Pekne vyznejú počas osláv vo Vašom hoteli, ideálne pre catering, raňajkový program a k menu.

Jogurtová bábovka

Jogurtová bábovka zo zmesi Jogurtové cesto sa jednoducho pripravuje a pekne upečie aj v hotelových podmienkach. Ideálna pre raňajkový program, k menu, cateringu a pod.

Jogurtová bábovka

Jogurtová bábovka zo zmesi Cesto Jogurtové sa jednoducho pripravuje a pekne upečie aj v hotelových podmienkach. Ideálna nielen ako rodinné balenie do obchodov - na víkendy ale aj pre gastro oblasť - pre raňajkový program, k menu, cateringu a pod.

Štrúdľa makovo-višňová

Štrúdľa ako sa patrí - bohatá na kvalitnú makovú plnku premium ( s obsahom až 50 % maku) a jemne kyslej ovocnej náplne z radu našich najkvalitnejších náplní Frutafill višňa ( s obsahom až 70 % višní a chuťou ako čerstvého ovocia vďaka použitému špeciálnemu škrobu) Vašich zákazníkov určite vždy vráti kúpiť si ďalšiu a ďalšiu štrúdľu vo Vašom obchode.