Receptúry Receptúry

Cheesecake receptúry

Čokoládový, karamelový, ovocný? Cheesecake v dnešnej dobe patrí určite medzi najobľúbenejšie zákusky v našich cukrárňach. Krémová, jemná, hladká sýta chuť cheesecake náplne si podmanila naše srdcia. A inšpirovala aj nás pripraviť úžasnú kolekciu 12 najpredávanejších, trendy a zároveň aj úplne nových chuťových variácií. S Tvarohovou náplňou Štandard A alebo kombináciou Tvarohovej a Jogurtovej náplne z našej ponuky. Nechajte sa inšpirovať - veríme, že kombinácia chutí zaujme nielen vás ale hlavne vašich zákazníkov. Red Velvet, Čokoláda, Lemon Curd, Tiramisu, Kokos, Karamel, Mrkva, Pomaranč, Brusnice, Mango, Višne, Jahody. Bodkou, čo nás už asi ako ste všimli definuje, je krásne a bohaté dozdobenie, čo všetci zákazníci na cheesecaku priam milujú a ocenia.

Jahodový cheesecake

Pečený čokoládovo-jahodový Nielen jogurty sú obľúbené práve v jahodovej a čokoládovej chuti, ale aj v tomto cheesecaku sa snúbi len to všetko najlepšie: Fruitful Jahoda, Ken Trufa, Cesto Čokoládové a Jogurtová náplň. Nielen káva ale aj práve tento cheesecake dodá vašim zákazníkom pozitívnu energiu a ten správny impulz počas dňa. Každá vrstva v sebe prináša niečo úžasné, jemné a prekvapivé.

Mangový cheesecake

Plný sladkého manga a tvarohu Kombinácia tvarohu a ovocia nie je pre slovenského milovníka koláčov ničím neobvyklým. Ešte len začala sezóna, už naše babky a mamky piekli tieto druhy koláčov. Mangový cheesecake v novom modernom šate a chuti, určite zmizne z nedeľného stola tak rýchlo ako klasická verzia. Bohato dozdobený mangom ako v náplni, tak aj na povrchu. Zeelandia má pre Vás skvelé riešenie: bohaté zdobenie s celoročne dostupným Fruitful Mango s obsahom 70% kúskov chutného manga.

Makový cheesecake s višňami

Spojenie tradície a sviežej chuti Tento cheesecake určite zachutí ako mladým, tak aj starším generáciám. S láskou upečený, s bohatým obsahom jogurtovej, tvarohovej náplne a kvalitného maku, kontrastne dozdobený s bielou čokoládovou polevou a v kombinácii s jemne kyslastými višňami - ten pravý pôžitok! So základom z trenej špaldovej hmoty s orechmi pre ešte lepšiu chuť.

Kokosový cheesecake

Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.

Brusnicový cheesecake

Hľadáte inú a pritom výnimočnú chuť v cheesecaku? Tak neváhajte a siahnite po brusnicovej verzii v kombinácii s Cestom Čokoládovým. Na čokoládovom základe sa honosne nesie brusnicová ovocná vrstva, ktorá je jemne dozdobená tvarohovojogurtovou šľahačkovou náplňou. A keďže ružová je fakt trendom a nemusí ísť o ruby - vytvorili sme skvelú polevu zo Scaldis White (bieleho) v kombinácii s Brusnicami v géli.

Pomarančový cheesecake

Jedinečný svieži pomarančový Super svieži korpus z Cesta Jung Basis Rühr skvele skombinovaný s ovocnou pomarančovou vrstvou a jogurtovo-tvarohovo náplňou. Ste zvedaví a radi prinášate svojim zákazníkom nové chute a farby v podobe skvelých zákuskov? Ak ste už ochutnali Fruitful Pomaranč - tak viete, že nie je pomaranč ako pomaranč. Táto jemná náplň s 70% pomarančov a pomarančovou pulpou Vás určite dostane.

Tiramisu cheesecake

Netradičné prevedenie tiramisu zákusku v podobe cheesecaku určite osloví mnohých vašich zákazníkov a milovníkov klasickej verzie. Cheesecake pritom nie je presladený, ale chuťovo vyvážený. Bohato posypaný kakaom a luxusne dozdobený čokoládovými hoblinami určite zaujme aj ako cheesecake torta na oslavy.

Red Velvet cheesecake

Predpokladá sa, že zamatový (Red velvet) koláč vznikol v Marylande, USA, na začiatku 20. storočia. Preslávili ho najmä newyorské kaviarne a hotely, avšak obľúbený je aj v Kanade a postupne sa stal hitom po celom svete. Preto nesmie chýbať ani v podobe cheesecake. A keďže Red velvet má byť šťavnatý, jeho základom je v našej receptúre práve Jung Basis Rühr. Korpus sme zafarbili tzv. Red velvet potravinárskym farbivom. Samozrejme dá sa použiť aj kombinácia červeného farbiva a kakaového prášku.

Karamelový cheesecake

Obľúbený nepečený karamelový Kto by ho nemiloval? A hlavne ak je navyše chutne a bohato dozdobený a v kaviarni si ho vychutnáte vlastne dvojmo - ako cheesecake, tak aj ako malý dezert alebo chuťovku ku káve. Chuť sa úžasne dopĺňa s obľúbeným Cestom špaldovým s orechmi. Zároveň skvelou kombináciou karamelovej náplne s čokoládovou polevou na povrchu cheesecaku.

Čokoládový cheesecake

Skutočne čokoládovo čokoládový Asi jeden z najžiadanejších cheesecakov je práve čokoládový. Ideálny ku káve v kaviarni, pričom zanechá jemnú zamatovú čokoládovú chuť, uvoľní od stresu a zlepší hneď náladu. S pravou tmavou belgickou čokoládou z našej ponuky ako v tvarohovej náplni, tak aj v podobe polevy. Bohato dozdobený čokoládovými dekoráciami určite zmizne ako prvý z pultu.

Mrkvový cheesecake

Mrkvový cheesecake nesmie chýbať v žiadnej kolekcii najpredávanejších typov týchto skvelých zákuskov. Mrkva je chuťovo a vzhľadovo skvele skombinovaná s treným špaldovým cestom s orechmi. Prekvapí Vás jedinečná chuť jogurtovej náplne použitej v kombinácii s tvarohovou náplňou ako základ tejto verzie cheesecaku. Jemne kyslastá chuť jogurtu určite osloví ne-milovníkov tradičnej tvarohovej chuti.

Citrónový Lemon curd cheesecake

Nepečený citrónový cheesecake, krásny na reze s jedinečným Fruitful citrónovým krémom (Lemon curd). Dozdobený kvalitnou vyšľahanou rastlinnou smotanou pre netradičné prevedenie povrchu cheesecaku. Pri základe korpusu sme stavili na obľúbený špaldový korpus s orechmi a cheesecaku dodá jedinečnosť aj skvelá obruba z toho istého špaldového cesta.