Mangový cheesecake
Mangový cheesecake
Plný sladkého manga a tvarohu Kombinácia tvarohu a ovocia nie je pre slovenského milovníka koláčov ničím neobvyklým. Ešte len začala sezóna, už naše babky a mamky piekli tieto druhy koláčov. Mangový cheesecake v novom modernom šate a chuti, určite zmizne z nedeľného stola tak rýchlo ako klasická verzia. Bohato dozdobený mangom ako v náplni, tak aj na povrchu. Zeelandia má pre Vás skvelé riešenie: bohaté zdobenie s celoročne dostupným Fruitful Mango s obsahom 70% kúskov chutného manga.
Hmota:
| 225 g | Cesto Čokoládové | |
| 60 g | Zela Delikates | |
| 45 g | Tekutá vaječná melanž |
Náplň 1:
| 450 g | Tvarohová náplň Štandard A | |
| 150 g | Zeesan Neutral | |
| 160 g | Ken Lactea | |
| 225 g | Fruitful Mango (rozmixované) |
Náplň 2:
| 190 g | Fruitful Mango | |
| 4 g | agar | |
| 150 g | voda | |
| 15 g | cukor kryštálový |
Dozdobenie:
| 400 g | Fruitful Mango |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame spolu v mixéri lopatkou v kompaktné cesto. Cesto
vtlačíme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie s priemerom 24 cm.
Pečieme pri teplote 180°C približne 15 minút v závislosti od pece. Fruitful Mango si
rozmixujeme mixérom. Všetky suroviny na náplň č.1 si miešame spolu v mixéri lopatkou.
Tvarohovo-mangovú vrstvu rovnomerne rozotrieme na upečený špaldový spodok.
Po zatuhnutí si uvaríme mangové želé, ktoré nalievame na povrch cheesecaku.
Vodu spolu s agarom, Fruitful Mangom a kryštálovým cukrom varíme na sporáku
do zovretia. Mangové želé necháme vychladnúť a nalejeme ho na povrch cheesecaku.
Po stuhnutí mango vrstvy dozdobíme cheesecake ešte čerstvým Fruitful Mangom.

Dodatočné informácie
Pre 1 korpus á 24 cm (1900 g)
