Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Cereálna večka s čokoládou

Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Dávkovanie: Pečivo: 1. 100 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark 2. 75 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark Ideálne aj pre plundrové viaczrnné výrobky chutne naplnené ovocnými, čokoládovými, pudingovými alebo tvarohovými náplňami z našej ponuky.

Plundrová šatka s čokoládou

Nordix croissant 15 je zmes na výrobu croissantov a pľundrových ciest. Zvyšuje stabilitu cesta pri kysnutí a toleranciu cesta pri zmrazovaní a následnom rozmrazovaní, dodáva výrobkom vláčnosť a predlžuje ich trvanlivosť. Dávkovanie: 15% na množstvo použitej múky. Vyskúšajte teraz v podobe chutnej plundre s čokoládovou náplňou Corra. Ďalšie chutné kombinácie pripravíte s Presta choco alebo kombináciou Corra čokoládová a Frutafill višňa.

PUCHIERIK s tvarohom

Vyskúšajte na raňajky niečo iné než len vianočku - obilný puchierik s tvarohom (slivkovým lekvárom, orechami, čočoriedkovým gélom a pod.) ku káve, čaju alebo len tak na desiatu potešia Vašich záazníkov. Puchierik Vás prekvapí svojou jedinečne jemnou striedkou a mäkkosťou a dodá Vám energiu na celé doobedie. Taktiež viete pripraviť puchierik s kombináciou tvarohu a napr. čučoriedkového gélu alebo len ovocnú variantu s čučoriedkovým gélom.

Cereálny cesnakový uzol

Chutný a šťavnatý cesnakový uzol za použitia obilnej zápary Mr. Korn Onion Garlic (cibuľa - cesnak) po upečení potretí našľahanou pripravenou cesnakovou pastou poteší každého milovníka cesnakovej chuti. Navyše zdravé varené zrná zo zápary dodajú výrobku na celkovej výživovej hodnote.

Veľkonočné pipky

Máte radi bielkovú hmotu ? Tak nesmie chýbať ani počas Veľkej noci - stačí vedieť postup na čierneho princa a pripraviť si jednoducho obdobu na veľkonočný čas v podobe chutných žltých sliepočiek - pipiek.

Kokosové ŠUHAJDY

Efektný dezert pre každú príležitosť - RETRO v novom šate. Jednoduchá príprava, stačí nahriať Kremline nad parou a zmiešať s troškou oleja. S prekvapením v papierovom košíčku v podobe chutného kandizovaného ovocia, orieškov a pod.. Ideálne pre rodinné balenia nielen na Vianoce, ale počas celého roka, na svadby, catering a ku káve v kaviarňach (obdoba namiesto praliniek). Náš tip: pre ešte krajší vzhľad použite farebné košíčky a každú šuhajdu dozdobte podľa svojej fantázie - napr. srdiečkami na Valentína, hviezdičkami na vianočné sviatky.

Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou

Chutné citrónové košíčky s jemnou penou z Bianci - opálené flambovacou pištolou.

Smotanové kopuly jogurtové

Zaujímavé smotanové kopuly na obohatenie sortimentu každej cukrárne - jogurtové, malinové, čokoládové - napr. so žltou Palettou na povrchu ideálne pre jarné obdobie a Veľkú Noc.

Špaldovo-karamelové rezy

Výborná kombinácia špaldového cesta s orechmi, karamelovou náplňou a bielkovým korpusom pre trvanlivejšie zákusky napr. na svadbu, oslavy a pod.

Banánové rezy

Chutné banánové rezy z Cesta Čokoládového, s náplňou Presta ochutenou banánovou ochucovacou pastou Compound Banana a na reze s viditeľnými kúskami bufleriek zo zmesi Bufler Komplet.

Baranček s Bábovkovou zmesou Fantázia

Bábovková zmes Fantázia je ideálna zmes práve pre veľkonočné výrobky ako sú bábovky, barančeky, zajačiky, pečenie v srnčom chrbáte - chlebíčky s kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou/marcipánom a pod. Zmes sa pekne upečie vo formách, je netrúsivá, dobre sa vyberá z foriem po upečení a je chuťovo výborne vyvážená.

Bábovka Fantázia s kandizovaným ovocím

Jedinečná a šťavnatá bábovka - z našej zmesi Bábovková zmes - Fantázia - nielen na Veľkú noc a Vianoce.