Receptúry
Karamelové bábovky

Jednoduché a pritom tak chutné trené karamelové bábovky z Cesta karamelového. Ideálne aj ako balený výrobok do reťazcov alebo vlastnej predajne. Variabilné možnosti navážky podľa typu foriem vo Vašej prevádzke.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1 000 g Cesto karamelové
500 g Tekutá vaječná melanž/vajcia
500 g rastlinný olej

Technologický postup

    Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min.

    Vymiešané cesto dávkujeme do bábovkových formičiek vystriekaných Carlex Spray.

    Pečieme pri 170-175°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Po vychladení môžeme posypať dekoračným cukrom, poliať čokoládovou polevou, fondantom a pod.