Receptúry Receptúry

Malinový cheesecake

Máte radi cheesecake? A už ste ochutnali malinovú verziu? V kombinácii s populárnym Cestom špaldovým ako základ cheesecaku a malinovou smotanou bude určite chutiť Vašim zákazníkom. Jemne dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina a čokoládovými dekorkami.

Hmota 1:

250 g   Cesto špaldové s orechmi
50 g   Tekutá vaječná melanž
65 g   Zela delikates

Hmota 2:

100 g   Zela delikates

Náplň 1:

500 g   Tvarohová náplň Standard A
250 g   Cream Rosette
100 g   Jung S-A Malina

Dozdobenie:

200 g   Paletta Miroir Malina

Technologický postup

Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pokiaľ nedostaneme jednotné cesto. Cesto vyvaľkáme na plech vystlaný pečným papierom a pečieme pri cca 180°C do zlatohneda.

Po upečení a vychladení rozdrvíme a pridáme rozpustený Zela Delikates.

Do tortovej formy utlačíme pripravenú zmes a zapečieme pri cca 180°C cca 5 min.

Na vychladnutý základ nanesieme náplň, ktorú pripravíme nasledovne: Tvarohovú náplň vymiešame so šľahačkou a Zeesanom (Jung S-A) malina.

Povrch výrobku potrieme Paletta Miroir Malina.

Po stuhnutí krájame na 12ks.

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 100 g.

Malinový cheesecake