
Máte radi cheesecake? A už ste ochutnali malinovú verziu? V kombinácii s populárnym Cestom špaldovým ako základ cheesecaku a malinovou smotanou bude určite chutiť Vašim zákazníkom. Jemne dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina a čokoládovými dekorkami.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | |||
250 | g | Cesto špaldové s orechmi | |
50 | g | Tekutá vaječná melanž | |
65 | g | Zela delikates | |
Hmota 2: | |||
100 | g | Zela delikates | |
Náplň 1: | |||
500 | g | Tvarohová náplň Standard A | |
250 | g | Cream Rosette | |
100 | g | Jung S-A Malina | |
Dozdobenie: | |||
200 | g | Paletta Miroir Malina |
Technologický postup
Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pokiaľ nedostaneme jednotné cesto. Cesto vyvaľkáme na plech vystlaný pečným papierom a pečieme pri cca 180°C do zlatohneda.
Po upečení a vychladení rozdrvíme a pridáme rozpustený Zela Delikates.
Do tortovej formy utlačíme pripravenú zmes a zapečieme pri cca 180°C cca 5 min.
Na vychladnutý základ nanesieme náplň, ktorú pripravíme nasledovne: Tvarohovú náplň vymiešame so šľahačkou a Zeesanom (Jung S-A) malina.
Povrch výrobku potrieme Paletta Miroir Malina.
Po stuhnutí krájame na 12ks.
Dodatočné informácie
pre 12 ks á 100 g.
